1. alexander1970

    alexander1970 History repeats itself...
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    11,020
    Country:
    Austria
    FanNintendo, KirovAir, banjo2 and 3 others like this.
  2. Griizly

    Griizly Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 19, 2015
    Messages:
    48
    Country:
    Belgium
    alexander1970 likes this.
  3. sj33

    sj33 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Messages:
    4,043
    Country:
    Japan
    I've started playing Hotel Dusk today and noticed there is a weird flicking issue. It isn't frequent enough to make it difficult to play, but it is noticable. Is this a known issue? Video below.

     
  4. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,656
    Country:
    United States
    It's a known issue.
    Make sure NTR clock speed is set for this game, or use TWL clock speed, if NTR doesn't fix it.
     
    Tarmfot and alexander1970 like this.
  5. renin

    renin Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 27, 2020
    Messages:
    13
    Country:
    Brazil
    Same for me with the latest one today 25/10/2020 here in Brazil
     
  6. Griizly

    Griizly Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 19, 2015
    Messages:
    48
    Country:
    Belgium
    Followed the link, managed to download the boxart but they appear strangely

    Picture is either the wrong one or a buggy one

    I downloaded the XL version of the boxarts IMG_20201025_110433_1.jpg IMG_20201025_110422.jpg
     
  7. KirovAir

    KirovAir Dutch Alcoholic Programmer
    Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    723
    Country:
    Netherlands
    Disable the boxart cache in TwilightMenu++ settings (it should not use the cache). It should do that automatically for you when using the tool but it seems some recent changes in TwilightMenu changed the menu options.
     
    alexander1970 and Griizly like this.
  8. Keylogger

    Keylogger GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    2,334
    Country:
    France
    I can’t get any game to run in fullscreen
    I’m using a R4i RTS https://images.app.goo.gl/gbx9fTbadQdpD3A5A starting Twilight Menu++ after launching TWLPatcher and starting game from my flashcard SD but games are in 4:3 mode
     
  9. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,656
    Country:
    United States
    You can only run games in widescreen on the console's SD card.
     
    banjo2, alexander1970 and Keylogger like this.
  10. Keylogger

    Keylogger GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    2,334
    Country:
    France
    Well tried with console’SD card but it doesn’t work in widescreen either.... strange
     
  11. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,656
    Country:
    United States
    Try re-doing the widescreen steps.
     
    banjo2 likes this.
  12. Agon

    Agon Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 26, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    Germany
    Hi i wanted to know if you can use cheats with an nds rom converted into a cia file? Because I saw with your video that it works with 3ds files.
    But it does not work with the nds to cia files.
    Do you have an idea how to use cheats for nds files on the main screen without an ar or r4. I have both, but would like to find it interesting as a project
    it would also be good because a friend has neither.

    thanks from your answers.....
     
  13. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,656
    Country:
    United States
    You can't use cheats with forwarders.
     
    banjo2 likes this.
  14. Agon

    Agon Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 26, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    Germany
    hi i have a question. I would like to know if it is possible to use cheats with an nds to cia file.
    if yes i would like to know how.

    short explanation:

    have converted an nds to a cia file (Forwarder3DS.jar).

    installed via fbi

    Test start =
    error-2

    made in g9m copy

    Test start 2 = nds-
    bootstrap ... dump a blah blah and start up with no problems

    after a few minutes I tried the key combination of rosalina menu
    luma3DS v10.2
    to open

    nds or cia file: Pokemon HeartGold

    Result: no reaction, nothing

    However, it works for the other applications

    in the case of pokemon: it works with the appliction Checkpoint
    moon
    AS
    Etc

    Do you have any ideas?

    I mean you can use nds applications on the 3ds homscreen, why not have the cheats convenient too

    I know that it works with a flashcard but I don't know how

    and with the twilight menu it is completely fine but i don't feel like swiping back and forth between the systems

    thanks for yoour answers
     
    Last edited by Agon, Oct 27, 2020
  15. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,656
    Country:
    United States
    It's possible, but I have no plans to implement it.
     
    alexander1970 and banjo2 like this.
  16. Agon

    Agon Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 26, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    Germany
    okey are there other programs or option instead of forwarder another system ??
     
  17. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,656
    Country:
    United States
    Nope.
     
    alexander1970 likes this.
  18. Agon

    Agon Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 26, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    Germany
    okey shame should you still think of something then please report

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    would it work with a flashcard?

    if so, how do i set it up?

    do you have a toturial ??
     
    Robz8 likes this.
  19. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,656
    Country:
    United States
    Depends on what flashcard you're using, as well as the kernel on it.
     
    alexander1970 and banjo2 like this.
  20. Agon

    Agon Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 26, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    Germany
    others ask which ones I have best in your opinion ??
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - replacement, TWiLight, [DS(i)