1. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,651
    Country:
    United States
    Hold L+R+DOWN+B for 2 seconds.
     
    satel likes this.
  2. satel

    satel Luigi's Big Brother
    Member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    2,122
    Country:
    Laos
    this takes me to the dsi menu & sometimes even back to the 3ds home screen,is there no soft reset combo back to the previous ds games list ?
     
  3. Sophie-bear

    Sophie-bear The Coolest Bear Around
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2017
    Messages:
    777
    Country:
    United States
    Edit: sorry, I think I misunderstood...
     
  4. Plasmaster09

    Plasmaster09 Social Justice Potato
    Member

    Joined:
    Feb 20, 2020
    Messages:
    618
    Country:
    United States
    apparently it's "hold L + R + down + b" although for me that just boots me back to the intermediary Unlaunch menu (DSi) or 3ds menu (3ds).
     
    Sophie-bear and satel like this.
  5. satel

    satel Luigi's Big Brother
    Member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    2,122
    Country:
    Laos
    same here,it would be great if dev can improve the soft reset feature
     
    Sophie-bear likes this.
  6. Marcelo13680

    Marcelo13680 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    Peru
    hey guy you know how do that things? you could do the Ap fix patch por the Ni no ku ni Spanish traslated version :) pleeeeeaseee that could be awesome if you can`t anyway is ok you are asome well there is the rom Traslated... i load it af is traslated the first parts because i lost the save file and so.... ok there is the ROM thanks for read my message THERE IS THE ROM THE PASWORD IS tomas2014
     
    Last edited by Marcelo13680, Mar 10, 2020
  7. Fa600m

    Fa600m Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    Bahrain
    l can see the saves file in my phone
    But in dsi is not appears [​IMG]
     
  8. banjo2

    banjo2 gamer
    Member

    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    1,701
    Country:
    United States
    TWLM++ only shows folders and executables/games. Use GodMode9i for file browsing.
     
    alexander1970 and Robz8 like this.
  9. Kmack223

    Kmack223 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 14, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    How do I go to the games if the arrow in the old version of Twilight Menu++ is replaced with a manual in the latest version?
     
  10. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,651
    Country:
    United States
    Press B.
     
    alexander1970 likes this.
  11. retrogamefan

    retrogamefan ***DSTT Coder*** ***AP Destroyer***
    Developer

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    922
    Country:
    Antarctica
    @Marcelo13680
    The Spanish translation has the AP patch applied to the game, so a patch is not required for TwiLightMenu. Ignore the message shown in TwiLightMenu when you launch the game.
    Also, remove the youtube link. It is against the rules to post rom liks.

    @Robz8
    Attached are log files for 2 games (3149 & 3533) that display "An error has occured" during loading on v12.2.1
     

    Attached Files:

    • YFTK.txt
      File size:
      707 bytes
      Views:
      28
    • YFYK.txt
      File size:
      707 bytes
      Views:
      51
    Last edited by retrogamefan, Mar 10, 2020
    banjo2, Robz8 and alexander1970 like this.
  12. Plasmaster09

    Plasmaster09 Social Justice Potato
    Member

    Joined:
    Feb 20, 2020
    Messages:
    618
    Country:
    United States
    Yeah, or just put the card in your computer and browse that way.
     
  13. jonothan.stevens

    Newcomer

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Messages:
    37
    Country:
    United States
  14. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,651
    Country:
    United States
    Should be fixed in the next nds-bootstrap version.
     
    alexander1970 and retrogamefan like this.
  15. pilladoll

    pilladoll GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Messages:
    192
    Country:
    Mexico
  16. retrogamefan

    retrogamefan ***DSTT Coder*** ***AP Destroyer***
    Developer

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    922
    Country:
    Antarctica
    @Robz8
    Both games now load with the latest nightly.
    Attached are another 2 logs for games currently not working.
     

    Attached Files:

    alexander1970 likes this.
  17. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,651
    Country:
    United States
    Have you tried turning heap shrink off for CYYP?
    EDIT: nvm. This game is known to not work. idk why though. It was working before.
     
    Last edited by Robz8, Mar 10, 2020
    alexander1970 likes this.
  18. ibai22ne

    ibai22ne Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 20, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Spain
    Hello Robz!
    Thanks for delevoling Twilight Menu great way to play nds mode on 3ds.
    Also I would like to inform "Last Widow - Secret of Cape West" EUR (YLUP) is not working for me since v12.0.0, nds-bootstrap v0.29.0 I think.
     
    banjo2 likes this.
  19. Plasmaster09

    Plasmaster09 Social Justice Potato
    Member

    Joined:
    Feb 20, 2020
    Messages:
    618
    Country:
    United States
    so about the whole widescreen patch thing, are you going to consider putting in an autopatch feature in later versions?
     
  20. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,651
    Country:
    United States
    Have you tried turning off heap shrink?
    How would that work?
     
    banjo2, maorninja and alexander1970 like this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - replacement, TWiLight, [DS(i)