1. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,340
    Country:
    United States
    If you're on 3DS, then only widescreen cheats will be activated, if enabled in TWLMenu++ settings.
     
    Tarmfot and Splatkid like this.
  2. Splatkid

    Splatkid Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 23, 2019
    Messages:
    10
    Country:
    United Kingdom
    I'm on DSI
     
  3. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,340
    Country:
    United States
    In that case, no.
     
    Tarmfot and Splatkid like this.
  4. maorninja

    maorninja GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    723
    Country:
    United States
    If it changes the title ID, rename the original game's widescreen cheat file to the new title ID one

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    New 3DS or Old 3DS does not make a difference
     
    Tarmfot and alexander1970 like this.
  5. Petraixvii

    Petraixvii Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 25, 2019
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    is there a way to fix this?
     
  6. Loveshock

    Loveshock Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2015
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Having issues with NDS-Bootstrap and GBARunner2, as noted already. I haven't been able to fix it, even by updating NDS-Bootstrap and GBARunner2 manually. Same "nds-bootstrap (Release) not found" errors, and a similar code for Nightly.
     
  7. NotReallySteve

    Newcomer

    Joined:
    Apr 15, 2019
    Messages:
    44
    Country:
    United Kingdom
    So I have an acekard 2i, and I've enabled the option to access the SD card... Where should I be seeing the acekard micro sd contents, or am I totally misunderstanding this feature?
     
  8. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,340
    Country:
    United States
    Please show what's in "sd:/_nds/".

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Press SELECT, then select the card icon.
     
  9. Loveshock

    Loveshock Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2015
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I actually fixed it by adding the nds-bootstrap-hb release! It seems it's missing in the latest version of TWLMenu.
     
  10. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,340
    Country:
    United States
    It's recently added back, so you downloaded the latest TWLMenu++ before it was added back.
     
  11. Loveshock

    Loveshock Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2015
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    [​IMG]
    I just redownloaded it (11.1.0), and I can tell you that the HB bootstrap file isn't in it.
     
  12. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,340
    Country:
    United States
    It's in "TWiLightMenu.7z\DSi&3DS - SD card users\_nds\".
    MacOS overwrites folders differently (It deletes and re-adds a folder), so that's why it's not there for you.
     
    alexander1970 likes this.
  13. Loveshock

    Loveshock Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2015
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Ahh, okay. That explains a lot. I take it back then, the hb file is in fact in the latest release.
     
    Robz8 and alexander1970 like this.
  14. MrFuffl

    MrFuffl Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 27, 2019
    Messages:
    5
    Country:
    Austria
    I'm sorry if this is beating a dead horse, but I looked for every possible solution.
    Pokemon Black/White 1&2 + HeartGold and SoulSilver just refuse to work.
    Diamon/Pearl/Platinum work fine. I keep getting "an error occured" when booting up those games or just 2 white screens.
    I've tried switching between DS and DSi mode, I tried a ton of different rom files (the roms work on PC emulators), I tried the patcher and I just don't know what else I can do.
     
  15. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,340
    Country:
    United States
    Use clean ROMs, run in DS mode, and don't use cheats.
     
    alexander1970 likes this.
  16. MrFuffl

    MrFuffl Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 27, 2019
    Messages:
    5
    Country:
    Austria
    First 2 I'm doing, I never even used cheats so that's no issue.
    Now I have a different issue tho:
    somehow my "unlaunch" shows me no options on boot unless I have my SD card NOT inserted
     
  17. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,340
    Country:
    United States
    Try reformatting your SD card using SDFormatter.
     
    alexander1970 likes this.
  18. alexander1970

    alexander1970 Austrian Guy - allowed make grammatical Errors
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    7,573
    Country:
    Austria
    Hello.:)

    Did you use an regular SD Card or a microSD with Adapter or an SD Card bigger than 32 GB please ?
    And of course your SD Card is formatted with FAT32.:D

    Thank you.:)
     
  19. Hammyface

    Hammyface GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    643
    Country:
    United States
    I just updated to the latest Twilight for my Dsi XL. I still see no way to turn wifi off. Is there any way to do this? I turn it off in the normal system settings but as soon as I boot into Twilight it turns my WiFi on which I don't want. Am I just missing something?
     
  20. Petraixvii

    Petraixvii Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 25, 2019
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Is there really no way to use cheats why have them then?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - replacement, TWiLight, [DS(i)