1. BiggusWeeabus

    BiggusWeeabus Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2019
    Messages:
    15
    Country:
    Brazil
    Yes, exactly like this
     
  2. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,827
    Country:
    United States
    Make sure "Enable external firms and sysmodules", and 16:10 are still enabled.
     
  3. BiggusWeeabus

    BiggusWeeabus Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2019
    Messages:
    15
    Country:
    Brazil
    Everything is enabled, i even disabled and enabled again
     
  4. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,827
    Country:
    United States
    Is Luma still being run from SD card?
     
  5. BiggusWeeabus

    BiggusWeeabus Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2019
    Messages:
    15
    Country:
    Brazil
    Yes
     
  6. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,827
    Country:
    United States
    Did you modify any of your ROMs?
     
  7. BiggusWeeabus

    BiggusWeeabus Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2019
    Messages:
    15
    Country:
    Brazil
    I play a hack ROM of Pokémon Black, but it was working perfectly fine with fullscreen before that
     
  8. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,827
    Country:
    United States
    What are the other ROMs you play?
     
  9. BiggusWeeabus

    BiggusWeeabus Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2019
    Messages:
    15
    Country:
    Brazil
    Pokémon Platinum and Heartgold, Advance Wars Days of Ruin, Mario 64 DS, Castlevania Dawn of Sorrow.
    None of them are modified
     
  10. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,827
    Country:
    United States
    Advance Wars and Castlevania don't support widescreen.
    Pokemon and SM64DS do.

    What Luma version are you using?
     
  11. BiggusWeeabus

    BiggusWeeabus Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2019
    Messages:
    15
    Country:
    Brazil
    9.1
     
  12. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,827
    Country:
    United States
    I heard updating Luma fixes it.
     
    alexander1970 likes this.
  13. Lehnah

    Lehnah Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 15, 2017
    Messages:
    8
    Country:
    Hey Rob, sorry if this has been answered but I didn't feel like going through 420 pages to find it. :P

    I've installed Twilight++ and updated it using the app, however it's not recognising any game roms except for SMS. I've got Mega Drive (.md) and 3ds (.3ds). Any suggestions on how this might be fixed?
     
  14. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,827
    Country:
    United States
    Rename .md to .gen, and 3DS ROMs don't work.
     
    Lehnah and alexander1970 like this.
  15. Lehnah

    Lehnah Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 15, 2017
    Messages:
    8
    Country:
    Awesome, thanks man! One more question; can you quit out of emulators back to the Twilight menu, or do you have to close the whole app?
     
    alexander1970 likes this.
  16. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,827
    Country:
    United States
    You can quit out of certain emulators, like GameYob, nesDS, and S8DS.
     
    alexander1970 and Lehnah like this.
  17. Lehnah

    Lehnah Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 15, 2017
    Messages:
    8
    Country:
    Ok cool. I'll play around with it some more. Thanks again for your awesome work!
     
    alexander1970 likes this.
  18. whywhy2

    whywhy2 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 21, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    i'm sorry if i'm asking something unnecessary for now but can twilight menu have brightness settings for ds lite/phat? or is it just wasn't implemented yet?
    also pictochat and download play was still greyed out on the latest twilight menu's quick menu (tested on my edge flashcard)
     
    Last edited: Oct 16, 2019
  19. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,827
    Country:
    United States
    It's not implemented.
    You need "dlplay.nds" and "pictochat.nds" in "fat:/_nds/".
    Find CIAs of those at "that ISO site", trim the first 0x3900 bytes off of those, then save as .nds files.
     
    cvskid and alexander1970 like this.
  20. whywhy2

    whywhy2 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 21, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    i didn't know i have to get some nds file, i'll go check that out
    also thanks for the fast reply!
     
    alexander1970 likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - replacement, TWiLight, [DS(i)