1. Drwho0894

    Drwho0894 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2015
    Messages:
    213
    Country:
    United Kingdom
    Is there anyway to fix Infinite Space white screening if you lose a battle and click exit?
     
  2. elenarguez

    elenarguez GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 14, 2018
    Messages:
    230
    Country:
    Spain
    Yes, I patched it (eu rom) but it doesn't work, it get stucks in logo, in the previous version of ndsbootstrap worked fine... I'll try another rom.
     
    Last edited by elenarguez, Aug 11, 2019
  3. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,682
    Country:
    United States
    Nope, there isn't. Wouldn't fit as a visible setting you can manually change.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I use a USA ROM, patched using kinder_bueno's xdelta patch.
     
  4. lemon_nade

    lemon_nade Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    Lithuania
    Why wouldn't it? I think it would fit perfectly in the menu that opens after pressing Y on a game. What does heap shrink do anyway?
     
  5. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,682
    Country:
    United States
    I want the users themselves to tell me what game works with it disabled, so that I can add it to the next TWLMenu++ version, where L won't need to be held, as a result.
    I'm afraid if I add it as a visible feature, they may not tell me what games work with it disabled.
    Plus, there are only some games that work without heap shrink. Most work fine with heap shrink.
    The game's heap is shrunk, in order to fit nds-bootstrap's arm9 code into cached memory.
    Disabling heap shrink causes the code to be moved into uncached memory, and thus, makes the code run slightly slower, but not noticeable in most games.
     
    Last edited by Robz8, Aug 11, 2019
    banjo2 likes this.
  6. lemon_nade

    lemon_nade Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    Lithuania
    Fair enough, but I still think that it would be useful at least as a hidden option somewhere in the configs.
     
  7. 3dsHbrew

    3dsHbrew Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 25, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Germany
    but so then u could implement just as same the layout like the acekard theme with an ListView like implemented which shows on above screen the acually highlighted/selected Box Cover of the game...

    like u can see here:

    Green Joy-Con D-Pad Shells for Nintendo Switch

    Green Joy-Con D-Pad Shells for Nintendo Switch

    [​IMG]

    because @ mine on Listview (which i prefer 4 clarity and quick game choosing) ther is nothing shown on the above screen which is sad
    it should show the box cover of the game to quick identify it as the game im searching....
    game icons are not as meaningful as box covers...

    hope u understand & agree and hopefully fix because TWM is awesome thing 2 improve a little :)

    also n option to download box covers via twm right on the console (like was possible on the wii in the good old days)
    for the games in rom folder would be cool so i don´t have to download and transfer these via pc
     
    Last edited by 3dsHbrew, Aug 12, 2019
    Thiaggus, Robz8 and lemon_nade like this.
  8. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,682
    Country:
    United States
    Good idea, but idk how to implement that to the Acekard theme.
     
  9. elenarguez

    elenarguez GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 14, 2018
    Messages:
    230
    Country:
    Spain
     
  10. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,682
    Country:
    United States
    Last edited by Robz8, Aug 11, 2019
  11. Lunick

    Lunick Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    Australia
    So I've followed the instructions in the first post and have "widescreen" enabled but I don't believe any widescreen patches are taking effect? I am using Super Mario 64 DS Rev 1 but Yoshi seems stretched and it doesn't seem like any patch is being applied. Any procedures I should be following?
     
  12. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,682
    Country:
    United States
    Did you enable external modules in Luma config?
    Also, did you create "sysmodules" folder in "sd:/luma"?
     
    Last edited by Robz8, Aug 12, 2019
  13. Lunick

    Lunick Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    Australia
    The top screen wouldn't be in widescreen if I hadn't enabled that setting, right? Just checked and it is checked. Also I didn't create that folder but it is there on the SD card with files inside it.
     
  14. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,682
    Country:
    United States
    When did you follow the instructions?
    Did you see anything such as "section0.bin"?
     
  15. Lunick

    Lunick Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    Australia
    I followed them minutes before making my first post. section0.bin was renamed during the process.
     
  16. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,682
    Country:
    United States
    Is Luma's "boot.firm" on the SD root, so that Luma is being ran from the SD card, instead of CTRNAND?
     
  17. Lunick

    Lunick Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    Australia
    boot.firm is 100% on the 3DS SD card root, I'm not sure how to check for the CTRNAND thing
     
  18. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,682
    Country:
    United States
    Open GodMode9, and check for "boot.firm" in SYSNAND CTRNAND.
     
  19. Lunick

    Lunick Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    Australia
    boot.firm shows up under SYSNAND CTRNAND
     
  20. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,682
    Country:
    United States
    Are you using fastboot3DS, or boot9strap?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - replacement, TWiLight, [DS(i)