1. Pdnehhd

    Pdnehhd Banned
    Banned

    Joined:
    Apr 24, 2019
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Super Fantasy Zone & Zero Wing need to be Tested & Added to the jEnesisDS Compatibility List (For DSI & Flashcard Users).
     
  2. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,560
    Country:
    United States
    Why can't you test them?
     
  3. Pdnehhd

    Pdnehhd Banned
    Banned

    Joined:
    Apr 24, 2019
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    cuz I don’t have a WIKITemp (GBATemp Wiki) Account.
     
  4. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,560
    Country:
    United States
    You only need an account to edit the list. You don't need one to test the games.
     
  5. Sophie-bear

    Sophie-bear The Coolest Bear Around
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2017
    Messages:
    750
    Country:
    United States
    Assassin's Creed (YAHE) seems to require L to boot. I'll be testing a number of other games today so I'll let you know if I come across more.
     
    Robz8 likes this.
  6. zeroultima6

    zeroultima6 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2017
    Messages:
    150
    Country:
    United States
    You can now add Guardian Signs to the list:
    B3RE
     
    Robz8 likes this.
  7. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,560
    Country:
    United States
    Done. Will be in the next version.
     
  8. CursedToast

    CursedToast Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 13, 2018
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Just wanted to drop in and say thanks again for this project. It means a lot to be able to revisit old games I haven't been able to play in a long time. Keep up the great work!
     
    Sophie-bear and Robz8 like this.
  9. NintendoFan_719

    Newcomer

    Joined:
    Feb 6, 2019
    Messages:
    26
    Country:
    Romania
    Hello there! I got an error saying: "Start failed. Error 1 nds-bootstrap not found". Any help? I'm on a New Nintendo 2DS XL.
     
  10. justsomeboi

    justsomeboi Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 22, 2018
    Messages:
    2
    Country:
    Netherlands
    Words cannot describe how grateful I am for this app. I've sunk hours and hours in the ds kingdom hearts games and could use both triggers, I wonder why I should keep my old model ds, my 3ds can do anything now.
     
  11. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,560
    Country:
    United States
    Download nds-bootstrap here.
     
  12. raamz

    raamz Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    China
    How would you set up GBA to work?
     
  13. alexander1970

    alexander1970 Better now ?
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    10,687
    Country:
    Austria
    Hello.:)

    First important: SD CARD has formatted with FAT32.Otherwise it don´t work.

    Did you have TWiLight Menu installed now ?

    If yes,please search for yourself the GBA bios.bin for the GBARunner.
    Put it in the ROOT of your SD Card.:)
     
    raamz likes this.
  14. raamz

    raamz Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    China
    Ahh i see, thanks c: . I wasn't sure where to put the bios
     
    alexander1970 likes this.
  15. raamz

    raamz Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    China
    I'm not sure what to do, i've tried a few different bios and it either loops the gameboy intro logo or has a black screen on intro. Doesn't load the games
     
  16. alexander1970

    alexander1970 Better now ?
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    10,687
    Country:
    Austria
    That means,GBARunner is starting and you can choose a game ?
    And when you start the Game,the GBA logo appears.

    Then its maybe is an issue with your Roms.That means mabye they has to be AP patched.
    Please read through this thread for more Information:

    https://gbatemp.net/threads/ap-patch-preservation.477536/

    Thank you.:)
     
    raamz likes this.
  17. takechiyo

    takechiyo Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 24, 2018
    Messages:
    42
    Country:
    Indonesia
    @Robz8 hey , i tried to launch .nds on twilightmenu++ without flashcards , but i got black top and white bot screens, and i got white screens on gbarunner2 any way to fix? i use the latest vers of twilightmenu and done setting the hiyacfw on unlaunch.

    UPDATE : i tried to reinstall hiya and twilight menu ++ and all runs well
     
    Last edited by takechiyo, Apr 25, 2019
  18. raamz

    raamz Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    China
    Sadly the game i was looking to play has an infinity boot issue. Thanks for helping me on the way tho!
     
    alexander1970 likes this.
  19. maikel_12

    maikel_12 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 13, 2016
    Messages:
    16
    Country:
    Venezuela
    Hello, im sorry for my bad english but, you can fix the Opening Crash on Tales Of Innocence with english patch please? i love the tales of openings and i hurt when the opening is useless, i´m sorry if i bother you, I would appreciate very much in advance if you could solve this problem.

    i use old 3ds with boot9strap

    Thanks For All!
     
  20. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,560
    Country:
    United States
    GBA games do not need to be AP-patched.
    Try holding L immediately after pressing A/START to launch the game.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - replacement, TWiLight, [DS(i)