1. Fusion

    Fusion On/Off GBA-Temp'er
    Member

    Joined:
    Nov 7, 2002
    Messages:
    1,483
    Country:
    Sorry but at first glance, I thought you said, I'm not soldering my hardon back on. I was like wtf and couldn't stop laughing.

    On-Topic: This is a great launcher i think, do you think any of the dsiware can be played on a lite if it doesn't use any of the dsi feature set?
     
  2. laharl22

    laharl22 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    1,765
    Country:
    France
    I have not this option on my 3ds and dsi.édit:sorry i forgot to use the dpad for scrolling the settings lol
     
    Last edited by laharl22, Apr 7, 2019
  3. Stardust3033

    Stardust3033 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Feb 12, 2016
    Messages:
    384
    Country:
    United States
    Sleep mode doesn't seem to work when I'm playing White 2...
    Is that normal or is something wrong?
     
  4. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    14,104
    Country:
    United States
    Sleep mode will either work or not work, depending on what's in Slot-1.
    If it's a certain DS flashcard, try taking it out, and reboot the game.
    An option in the next TWLMenu++ will force sleep mode to be patched, and work with any card in Slot-1.
     
    Tarmfot likes this.
  5. destany1989

    destany1989 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 20, 2017
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    the ram disc thing doesn't open a new window for me, is it after its done running? and how long does that usually take?
     
  6. neven84

    neven84 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 29, 2018
    Messages:
    21
    Country:
    Serbia, Republic of
    Tested, and got it working. But no luck with Ni no Kuni. Any solutions for that game, translated?
     
  7. AmandaRose

    AmandaRose Do what I do. Hold tight and pretend it’s a plan
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    8,021
    Country:
    United Kingdom
    Strange the translated version runs fine for me.
     
  8. flashmanx

    flashmanx GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    119
    Country:
    United States
    I still have my ds and r4 card so it took me a while to try this but I just did because the damn shoulder buttons in my ds work but are pains to get working. on the 3ds I can have my 6 gdbs of ds games on one sd card rather than spread through 2 gb cards. but the problem I have here is It says put nds sav files here (roms/nds/save) and I did but none of my save files work on the 3ds. Can I fix this and is there a list of games that work with this?
    retro game challenge doesn't work on the 3ds.
     
  9. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    14,104
    Country:
    United States
    Is the folder named "saves" or "save"?
    If it's named "save", then an "s" should be added to the end of the folder's name.
     
  10. flashmanx

    flashmanx GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    119
    Country:
    United States
    yes saves I just left off the s when I typed
     
  11. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    14,104
    Country:
    United States
    What games are not working with your saves?
     
  12. NANASHI89

    NANASHI89 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    2,302
    Country:
    United States
    Can you change the Acekard and R4 theme?
     
  13. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    14,104
    Country:
    United States
    Yes, you can.
    In TWLMenu++ settings, press A on the theme.
     
  14. flashmanx

    flashmanx GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    119
    Country:
    United States
    i got an idea how do i chsnge from dsi mode to ds?
     
  15. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    14,104
    Country:
    United States
    The same way you change from DS mode to DSi mode?
     
  16. flashmanx

    flashmanx GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    119
    Country:
    United States
    in the initial install it asked what I wanted and I hit dsi when I ment to hit ds so I have no idea unless I uninstall and reinstall the cia file which I guess i can do
     
  17. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    14,104
    Country:
    United States
    Delete "settings.ini" at "sd:/_nds/TWiLightMenu", then launch the app, and select the correct console.
     
  18. flashmanx

    flashmanx GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    119
    Country:
    United States
    check you out with the fast replies I'd do thanks for all the help
     
  19. neven84

    neven84 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 29, 2018
    Messages:
    21
    Country:
    Serbia, Republic of
    It's good to know it runs. What settings do you use, and do you run it from an SD card? Also, did you get the ready patched ROM or patched one yourself?
     
  20. AmandaRose

    AmandaRose Do what I do. Hold tight and pretend it’s a plan
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    8,021
    Country:
    United Kingdom
    I'm on my break at work so not at home to check my settings. It is run from sd card and I patched the rom myself.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - replacement, TWiLight, [DS(i)