DS #DSi 0158: SolatoRobo: Red the Hunter (Europe)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Chanser, Jun 29, 2011.

Jun 29, 2011
  1. Chanser
    OP

    Member Chanser :o

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    1,648
    Country:
    Macau
    ^^ndsrelease-7066^^
     


  2. GeekyGuy

    Global Moderator GeekyGuy Professional loafer

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    4,739
    Country:
    United States
    Very nice. Really looking forward to this one. Just when you thought the DS was a wasteland, one more gem gets released.
     
  3. doyama

    Member doyama GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    Since it's the Euro release, I suppose they left in the 'furry fan service'? [​IMG]

    That being said the game is quite good. Has good pacing and ample save points before bosses so it's good 'pickup and play for a little bit' kind of thing. The characters are quite interesting as well. Though I think the "Tetris powerup" system needed a bit of tweaking. You don't need anything other than Strength to be honest.
     
  4. Fel

    Member Fel GBAtemp's Adventurer

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    868
    Location:
    So close and yet so far away.
    Country:
    Czech Republic
    Hell yeah! [​IMG] I can't wait to try this out. Though I guess it won't work on M3 right away.

    I wonder when will it show up in our stores, if it will at all.
     
  5. mk.2

    Newcomer mk.2 Advanced Member

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    79
    Country:
    Australia
    I tried it, doesn't work on M3 yet.
     
  6. 1234turtles

    Member 1234turtles GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Messages:
    717
    Country:
    United States
    the last good game for the ds
     
  7. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    amazing, the boxart looks like a rune factory light colored picture.
    thought i get some screenies. dont dsi games usually have better AP?
    The screenies are from GAMESPOT
     
  8. graphiquerose

    Newcomer graphiquerose Newbie

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    The game don't work :s
     
  9. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States
    it's working good on the iEVO
    spoke too soon
     
  10. Slyakin

    Member Slyakin See ya suckers

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    4,450
    Location:
    Soviet Slyakin
    Country:
    United States
    Nice, I've been waiting for an english release.

    I'm still gonna purchase the US version to support the devs, though.
     
  11. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Game seems to play on CycloDS 2.3, but didn't save, even though it said it did......unless I'm just missing something. It's also saying "you found nothing" on certain items you attempt to pick up. Right after the save point, there was an object you were supposed to get, but it said "you found nothing" and you can't continue playing because it won't let you out of that room until you pick up the item, which you can't because of the "you found nothing" AP.



    I've pretty much lost hope that Team Cyclops will do anything about it in any kind of timely manner. They've still never re-validated my account on their forums after I changed my email address weeks ago. [​IMG]

    AP patch needed apparently.
     
  12. AltairABJ

    Newcomer AltairABJ Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    22
    Location:
    The Hanging Edge
    Country:
    Brazil
    Working on AKAIO 1.8.6 with bypass anti-piracy.

    At least i guess... It didn't block me on the last room in the Airship Hindenburg o.o'

    Edit: Erhm... I meant AKAIO 1.8.6 >_>
     
  13. Nujui

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    Working on R4 with lastest wood.
     
  14. machomuu

    Member machomuu Drops by occasionally

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    8,437
    Location:
    The Courtroom
    Country:
    United States
    Uh...why are you using 1.6.2 and not 1.8.7?
     
  15. AltairABJ

    Newcomer AltairABJ Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    22
    Location:
    The Hanging Edge
    Country:
    Brazil
    Sorry, was a mistake |:

    I meant 1.8.6

    [​IMG]
     
  16. Zeroneo

    Member Zeroneo GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    400
    Country:
    Portugal
    It has the same AP Rayder mentioned.
     
  17. impizkit

    Member impizkit Lazy Lurker

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    943
    Country:
    Australia
    Lets wait for RetroGameFan to create a patch.
     
  18. YankeeFan802

    Member YankeeFan802 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    256
    Location:
    PA
    Country:
    United States
    Seems to be working on AKAIO 1.8.7. I didn't expect to encounter any problems though.
     
  19. Nujui

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    Yeah, I was about to mention that, I just checked.
     
  20. doyama

    Member doyama GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    Basically it employs the same AP as the original game did, no saves and cannot pick up quest items. Nothing on 2ch but for a Euro release that's not surprising.
     

Share This Page