DS #DSi 0097: The Sims 3 (Europe)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by granville, Oct 27, 2010.

Oct 27, 2010
  1. granville
    OP

    Member granville GBAtemp Goat

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    4,977
    Location:
    Naples, Florida
    Country:
    United States
    ^^ndsrelease-6571^^
     


  2. testatura

    Member testatura GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    237
    Location:
    probably at work...
    Country:
    Croatia
    does it wrk,does someone has english patch,i cant find it,how do I copy it to my Iphone ?
     
  3. LeX-

    Newcomer LeX- Advanced Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    54
    Country:
    Belgium
    Its the EUR version, English is present ... and it works on a DSTWO.

    That would be awesome, DS games on your iPhone ... -yawn-
     
  4. ByteMunch

    Member ByteMunch GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    444
    Country:
    United Kingdom
    i really hope you are trolling...
     
  5. Kixy

    Newcomer Kixy Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    26
    Country:
    United Kingdom
    .. (removed by poster)
     
  6. kesadisan

    Member kesadisan GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    176
    Location:
    Farplane
    Country:
    Indonesia
    wait? what? Japanese? What?
    and what? 512 mbit?
    dude, check the rom before steal/guessing the info
     
  7. Chaz.

    Member Chaz. GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    314
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Think there are some errors somewhere lol
     
  8. testatura

    Member testatura GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    237
    Location:
    probably at work...
    Country:
    Croatia
    yes I am  [​IMG]
     
  9. Range-TE

    Member Range-TE GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Messages:
    546
    Country:
    Indonesia
    Imma gonna try and see if it works on akaio


    orly?
     
  10. Kixy

    Newcomer Kixy Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    26
    Country:
    United Kingdom
    yrly, read it again, it's great [​IMG] Got to admit, I took the bait at first XD
     
  11. granville
    OP

    Member granville GBAtemp Goat

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    4,977
    Location:
    Naples, Florida
    Country:
    United States
    Chill the fuck out dude. Mistake wasn't due to guessing the info or trying to enter the wrong one. I was testing a new version of Google Chrome. I usually use firefox. It mixed up one of my download folders causing me to enter the wrong nfo. And the language/rom size wouldn't punch in correctly. In other words, google chrome sucks for being a mag staff.
     
  12. testatura

    Member testatura GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    237
    Location:
    probably at work...
    Country:
    Croatia
    and also lied a bit,I don't have an Iphone,but had to say just not to provoke elders of the internet
     
  13. SignZ

    Member SignZ Timelord

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    2,080
    Country:
    Germany
    /agree
     
  14. ecko

    Member ecko GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    261
    Country:
    Afghanistan
    is it dsi enhanced? or just nds?
     
  15. B-Blue

    Member B-Blue im a slut

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Messages:
    2,444
    Country:
    Happened to me too! It was my first time using Chrome [​IMG]
     
  16. granville
    OP

    Member granville GBAtemp Goat

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    4,977
    Location:
    Naples, Florida
    Country:
    United States
    I believe it is DSi enhanced. It should run on normal DSes, but i guess there are extra features if you have a DSi. I dunno what they are though, something photo related no doubt...
     
  17. xuliko

    Member xuliko GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    100
    Country:
    Spain
    This game contents AP. (Black screen).
    Tested with M3izero, sakura 1.49 and M3 wood 1.14 R4.
     
  18. ecko

    Member ecko GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    261
    Country:
    Afghanistan
    was asking because title says dsi enhanced, but it doesnt say anything of that nature on the cover [​IMG]
     
  19. granville
    OP

    Member granville GBAtemp Goat

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    4,977
    Location:
    Naples, Florida
    Country:
    United States
    Correct, no DSi logo on the cover. However, i am making an assumption based on what has been said by other release sites. Unless this was a mistake, it should be DSi enhanced. If it is revealed to be false, will correct it.
     
  20. kesadisan

    Member kesadisan GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    176
    Location:
    Farplane
    Country:
    Indonesia

    mmm ya, and the boxart too.
    i'm outta here
     

Share This Page