DS #DSi 0058: Toy Story 3 (Europe)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Chanser, Jun 18, 2010.

Jun 18, 2010
  1. Chanser
    OP

    Member Chanser :o

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    1,648
    Country:
    Macau
    ^^ndsrelease-6271^^
     


  2. Jason5877

    Newcomer Jason5877 Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    42
    Location:
    Telford
    Country:
    United Kingdom
    needs to be decrypted to play - works on acekard 2i But cant use button A

    Works Properly on supercard dsone EOS SP3

    Decryption tools here - http://www.no-intro.org/tools.htm
     
  3. Pong20302000

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    nfo says its psp haha

    dam gonna be alot of hassle because this is encrypted [​IMG]
     
  4. Raika

    Member Raika uguu

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    4,864
    Location:
    uguu
    Country:
    Antarctica
    You've got AP in me
    You've got AP in me
    When the road looks, rough ahead
    And you're miles and miles
    From cracking this shit
    Just remember what the hackers said
    Boy, you've got AP in me
    You've got AP in me
    ...
    ...
    ...
     
  5. al5911

    Member al5911 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    288
    Location:
    Somewhere on earth ...
    Country:
    Hong Kong

    Thanks for the tools mate...I never know that . . . I'm a noob [​IMG] .Tested on M3i0 (latest SAKURA) and AK2i (AKAIO v1.7) and worked so far [​IMG]

    Edit : Waitttt...something wrong!!While in the game when pressing 'A' button,there's no respond!?It happen with both cart,M3i0 and AK2i????
     
  6. basher11

    Member basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    4,382
    Country:
    United States
    whut? needs to be decrypted?
     
  7. pichon64

    Member pichon64 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    321
    Country:
    Uruguay
    Working nice with Supercard DSTWO.

    Languages: English, Français, Italiano, Deutsch, Español, Nederlands
     
  8. cmdixon

    Newcomer cmdixon Member

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    Same for me. I'm also AK2i.
     
  9. GeekyGuy

    Global Moderator GeekyGuy Professional loafer

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    4,739
    Country:
    United States
    I'd label this game as "worth playing." Started it last night; finished it today. It's really short, but not terrible. Not terribly good, either. The Buzz shooting levels are probably the most-fun element of the game.
     
  10. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    a very similar situation occurred before which resulted into YWG getting inspired to create the Wood R4... most games these days are having AP which may cause YWG to quick release 1.10 (which for R4 firmware resulted in auto-dldi meaning homebrew leap)
    here are some screens http://ds.ign.com/dor/objects/61764/toy-st...0033959681.html
     
  11. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Works fine on CycloDS B.3, no decryption needed.

    Looks pretty decent for a kiddie movie-game. Combo of touchscreen and dpad (or buttons, depending on which hand you write with). Nice graphics.
     
  12. Blade4474

    Newcomer Blade4474 Advanced Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    98
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    does it work un-decrypted on wood?
     
  13. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    Yeah, it's the AP. The EZ5i in v101 firmware doesn't have this problem. [​IMG]
     
  14. ContraNetworkHD

    Member ContraNetworkHD GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    184
    Country:
    Italy
  15. iNFiNiTY

    Member iNFiNiTY GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 18, 2004
    Messages:
    709
    Country:
    United Kingdom
    Decryption isn't protection..
     
  16. thegers

    Newcomer thegers Newbie

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    United Kingdom
    Not working on EDGE v1.11 decrypted and non decrypted. Just get two white screens.
     
  17. sweany

    Newcomer sweany Member

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    United Kingdom
    Got this to work on EDGE card on a DSL, but wont run on a AceKard2 on a DSIXL
     
  18. dori2o

    Newcomer dori2o Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    57
    Country:
    United Kingdom
    Both versions (Encrypted and not) run on Wood R4 but 'A' button does not work
     
  19. Kiekoes

    Member Kiekoes Lord of the Seven Kingdoms

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    372
    Location:
    Vlissingen
    Country:
    Netherlands
    I'm sorry to sound like a noob, but, what's decrypted and encrypted?

    It works flawlessly on the SuperCard DSTWO, haven't met the A-Button problem yet. (Clean ROM, not decrypted)
     
  20. Zagorex

    Zagorex Newbie

    Does Someone have Hex fix or patch for this game?
     

Share This Page