DS Browser & M3DS Real

Discussion in 'M3 Adapter' started by Jarn, Feb 27, 2008.

Feb 27, 2008

DS Browser & M3DS Real by Jarn at 3:27 AM (1,170 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Jarn
    OP

    Newcomer Jarn Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    I was reading about how you apparently need to patch the DS Browser ROM to get it to work with the M3DS Real, but do you still need to patch it if you have the GBA Expansion pack?
     
  2. g6team

    Member g6team GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    545
    Country:
    Hong Kong
    Yes, you still need to patch the browser first.

    [​IMG]
     
  3. Jarn
    OP

    Newcomer Jarn Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Thanks. [​IMG]

    Out of curiosity, why does it need to be patched? What is in the code that it doesn't work on an M3DS Real?
     
  4. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    The Opera browser expects to find its official 8 MB RAM pack in order to function. Most slot-1 devices can use any slot-2 device with RAM, but you must patch the device so it can access it correctly. There are exceptions, and some slot-1 devices can run the browser cleanly if you have a specific slot-2 device inserted, but for the most part you usually have to patch the Opera rom.
     

Share This Page