1. kesadisan

    kesadisan GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    176
    Country:
    Indonesia
  2. gifi4

    gifi4 How am I a 'New Member'?
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    2,352
    Country:
  3. FireGrey

    FireGrey Undercover Admin
    Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    3,921
    Country:
    It'll be a while till an AP patch.
    It's not a big game since the focus is all on BW and the 3DS, plus its just the english version of jap ranger 3.
     
  4. gifi4

    gifi4 How am I a 'New Member'?
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    2,352
    Country:
    EXACTLY incorrect =D B/W won't keep the stage unless it gets a good translation other than what's done so far, and this is the eng version like you said so more people are likely to play it instead of the jap version.
     
  5. ShinyLatios

    ShinyLatios Local "That Guy"
    Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,060
    Country:
    Netherlands
    patches worked for akaio 1.7.1
    gonna try on my bro's DSTT menu
     
  6. Hyborix3

    Hyborix3 Gabi
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    246
    Country:
    Canada
    Okay it's working on NO$GBA now. Hell yeaaaaaaaaaah
     
  7. kalier_darke

    kalier_darke Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    when I try to load it on AKAIO 1.7.1 I just get a white screen, I don't even get to the menu to see if the AP fix worked, anyone got a solution?
     
  8. Try the rakuraku patch that I posted on page 7. It worked for me and another guy.
     
  9. kalier_darke

    kalier_darke Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I have, I still get a white screen when I load the game
     
  10. Get the loaders from here: http://akaio.gbatemp.net/loaders/010609/ak2loader.zip
    Extract them to akaio/loaders directory
     
  11. kalier_darke

    kalier_darke Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    tried that, now it freezes on the game list when I try to load any game.
     
  12. Looks like there's something wrong with your AKAIO. This is really time consuming but I expect it to make it work.

    1) Copy all your roms, savs and other important stuff from your card and put them in a folder on your desktop
    2) Format your card to fat32
    3) Obtain a new copy of akaio
    4) Put that into your card
    5) Copy everything from the folder you made back to your card

    It should work.
     
  13. Exbaddude

    Exbaddude The Prince.
    Member

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    1,042
    Country:
    Canada
    This fixed the error.
    Ty! (:
     
  14. Thats for the AP. His problem is different.
     
  15. kalier_darke

    kalier_darke Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Did all that, still get a white screen when I try to load it.
     
  16. Sorry for wasting your time dude but I ran out of ideas. If I possibly can think of something, I will tell you.
     
  17. kalier_darke

    kalier_darke Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    NP, I'll keep trying to come up with a solution myself, appreciate the attempt to help
     
  18. If it doesn't work, you can always wait for AKAIO 1.8
    Its going to be epic.
     
  19. BTW, for the last attempt, can you possibly try out this akaioL http://www.akaio.net/forum/download/file.php?id=113
     
  20. kalier_darke

    kalier_darke Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Think that's what I'm going to have to do.
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Guardian, Pokemon, Ranger