1. patrickbrown3000

    Newcomer

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    OK i need help
    i really dont know what im doing
    i always seem to have a problem with patching my games.
    most of the time i wait for something to be released in the cheat database
    but i want to know what im doing wrong
    i get an error message saying that mmch.crack.nds cant be found
     
  2. maxmouse2008

    maxmouse2008 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    198
    Country:
    United States
    rename the file to xpa-mmch.nds
     
  3. tinymonkeyt

    tinymonkeyt GBAtemp brat
    Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    3,221
    Country:
    United States
    This game is actually very fun!! I'm only in the beginning, but the battle system has got me hooked!
     
  4. Doc.X

    Doc.X Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    87
    Country:
    United States
    Not that i dont appreciate the xpa patch but is there a way to apply the patch on my own OR get rid of the Splash screen .... it kinda annoys me. Thanks for any help.
     
  5. Necromanson

    Necromanson Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Agreed. Once I got it patched and running I played it for several hours straight yesterday. Very good game and worth the wait!
     
  6. GeekyGuy

    GeekyGuy Professional loafer
    Former Staff

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    4,781
    Country:
    United States
    Has anyone been able to get the single-card multiplayer to work? I tried it with a couple of DSes, but the one DS didn't detect the game, and the host DS just sat on the selection screen. [​IMG]
     
  7. gramin

    gramin Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    I can't with a cracked ROM and a Clean ROM using Akio's latest loader file.

    The Client DS gets to a white Nintendo screen and hangs, with the Host DS reporting a wi-fi error.

    Be nice to get this going so I can play a little MP with my GF and get her interested in the game to buy it [​IMG]
     
  8. Yves

    Yves Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Iceland
    the game is just how i tought it would be!
    amazingly good.
    cant stop playing it!
    so good! :DDDDDD

    and deep!
     
  9. querly

    querly Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    Poland
    Hello everybody I've got problem with patching but at least I've done it, I rename clean rom to xpa-mmch.nds like you say, then start .bat file and it didn't work, then I change rom name to xpa-mmch without .nds and it's working.
    Thank you very much I'm going to play [​IMG]
     
  10. updowners

    updowners GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    1,323
    Country:
    United States
    Thanks. I've been looking for the AP fix...
     
  11. shakirmoledina

    Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,613
    Country:
    Tanzania
    i'd rather get a patched version from torrent its much less troublesome tht way
    screenies for whoever reaches this page
    [​IMG]
    [​IMG]

    nice game gotta try it out (or atleast get it for now)
     
  12. jerbz

    jerbz GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    274
    Country:
    United States
    This game is surpising the hell out of me..

    i really enjoy the battle system.
    its fun.

    im glad i went for it
    to think i almost didnt.
    haha
     
  13. hrm316

    hrm316 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    Guys I lost my save file. I was in the beginning of chapter 3 (spider legs, broken times, ...puzzle). Can anyone please help me and provide me with a save file?
     
  14. Necromanson

    Necromanson Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    I can: http://www.mediafire.com/?mthi04elnmn

    I'm at the end of the Godric chapter, just about to battle Carlyle (I haven't been able to beat him yet) so you'll have to redo that boss fight. I've completed all the Puzzle battles except for the last one in this chapter because it was too difficult. I've also captured all the bounties available up to this point and unlocked all of the fighters.

    EDIT: You probably already know but make sure you rename my .sav file to mimic whatever your ROM file is saved as.

    Example: If your ROM is named 4492_Might_&_Magic_Clash_of_Heroes_USA.nds you'll need to change the name of my .sav to 4492_Might_&_Magic_Clash_of_Heroes_USA.sav
     
  15. hrm316

    hrm316 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    Thanks a lot man, I really don't know how to thank you. It works great, and wow you unlocked some great units too. You are such a great help and a great gamer too. Thanks.
     
  16. Necromanson

    Necromanson Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    No problem, just glad I could help out.
     
  17. Belloch

    Belloch Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Finland
    I've got the same problem but that doesn't work for me. Any other tricks?
    Oh yeah. How is the game supposed to not work. For me the roms I try work up to the beginning of the prologue campaign. The game just stops moving forward during Anwens and that other guys dialogue.
     
  18. stryder007

    stryder007 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Ok. So I am completely lost so please forgive the "noobness" of my query.

    1. What is the exact file name of the file AND the crack file for it that that I should have?
    2. What is the process to go about changing/cracking the file?

    The process of installing on the card itself I am rather clear on, just need to know the process prior to that for this specific game.
    If there is some sort of website that could alswer these questions for me that I can be referred to that would be great also!

    Thanks in advance!
     
  19. BlueStar

    BlueStar GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    4,093
    Country:
    Read the nfo file that comes with the crack, it explains exactly how to crack it.

    Anyway, this game is awesome, hope people don't overlook it because it appeared at the same time as Zelda. I've not even started Spirit Tracks yet because I can't stop playing Might and Magic.
     
  20. Belloch

    Belloch Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Finland
    Alright. Figured the problem.

    You see, the crack and .bat files are xpa-mmck, but the rom itself has to be xpa-mmch. Notice the the last letter.
    I don't understand why it's got to be like that though.

    The game didn't work on no$gba so DeSmuME'd. Hoorj!
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Heroes, #4492, Might