DS #4367: World of Zoo (Europe)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Chanser, Nov 5, 2009.

Nov 5, 2009

DS #4367: World of Zoo (Europe) by Chanser at 8:11 AM (4,523 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Chanser
    OP

    Member Chanser :o

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    1,648
    Country:
    Macau
    ^^ndsrelease-5601^^
     
  2. Vague Rant

    Member Vague Rant Deceptively cute

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    1,980
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Going for that "Huh? I thought you said World of Zoo!" dollar?
     
  3. Range-TE

    Member Range-TE GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Messages:
    546
    Country:
    Indonesia
    blargh, i thought it was a World of Goo
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    missing:load_error_text

    this is what i get from emulators [​IMG]
    tested on no$ and desmume
     
  5. BastarB

    Member BastarB Advanced Member

    Joined:
    Apr 16, 2007
    Messages:
    96
    Country:
    Sweden
    Hmm? is this any good at all? Is it a puzzler?

    EDIT: Aha, I see, it's another tycoon-like game for the ds
     
  6. Kosmo

    Member Kosmo GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 15, 2002
    Messages:
    122
    Country:
    United States
    RAWR!
     
  7. BiT.SLEDGE

    Newcomer BiT.SLEDGE Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Ireland
    Intrested in giving it a try. I
     
  8. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    more animal games coming out esp since this is competing with simafrica animals (or something like tht)
     
  9. construction

    Newcomer construction Advanced Member

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    81
    Country:
    Netherlands
    Can someone please make a fix for this??
     
  10. shetan

    Newcomer shetan Member

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    Netherlands
    Doesnt work on a r4 gold , r4 i or an a m3 real !
    please can someone give a patch or patched one haah
    greets
     

Share This Page