DS #3819: Kingdom Hearts 358/2 Days (Japan)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by T-hug, May 29, 2009.

May 29, 2009
  1. T-hug
    OP

    Chief Editor T-hug Always like this.

    pip
    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    8,598
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    ^^ndsrelease-4980^^
     


  2. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    DON'T ASK FOR THE ROM I REPEAT DO NOT ASK!
     
  3. Rubedo

    Member Rubedo Aikawa is OLEV

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    741
    Country:
    United States
    Wahaha, finally.
    I hope it's not too hard to figure out what to do without being able to understand a word, haha.
     
  4. gokujr1000

    Member gokujr1000 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    1,715
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    Australia
    There is going to be a massive post rush and this will most likely get up to 16 pages lol
     
  5. Iceclaw

    Newcomer Iceclaw Advanced Member

    Joined:
    May 8, 2007
    Messages:
    59
    Location:
    USA- UTC-8
    Country:
    United States
    I dont suppose it has the english language option hiding in there somewhere? Anyone unpacked it yet?
     
  6. GameSoul

    Member GameSoul youtube.com/variantdevil

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    1,778
    Location:
    Illinois
    Country:
    United States
    Holy wtf. 0_0 It's late as hell here. Am i dreaming?
     
  7. zeromac

    Member zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,194
    Location:
    Earth
    Country:
    Australia
    well im happy to see it releaed, but pleas, i must ask DO NOT SPAM THIS THREAD WITH "YAYAYAY THIS IS FINALLY OUTS!" just STFU
     
  8. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    I'll post it here as well!


    DO NOT ASK FOR ROMS, DO NOT ASK FOR LINKS, DO NOT FLAME, DO NOT POST FOR THE SAKE OF INCREASING YOUR POSTCOUNT

    Try to be constructive and smart when posting!
     
  9. 13philip13

    Banned 13philip13 Banned

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    57
    Country:
    Netherlands
    we just have to wait for the anti piracy fix from narin or you will have to start the game on the emulator : desmume
     
  10. ShinGlacier

    Newcomer ShinGlacier Newbie

    Joined:
    Sep 17, 2006
    Messages:
    7
    Country:
    Out of curiosity, is anyone working on the AP thing already? D:
     
  11. Domination

    Member Domination GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    4,127
    Location:
    Your Mum
    Country:
    Singapore
    "YAYAYAYAYAYZ THIZ Z FINALLI OUTZ!" [​IMG]

    We should state that it works on cyclo 1.55b and DeSmuME to prevent further noob spamming!
     
  12. Hero_Of_Fate

    Member Hero_Of_Fate GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    231
    Country:
    United States
    It seems the game works on the latest beta firmware for CycloDS, 1.55b1. However, I have only tested past the point where most have said the game freezes (after starting a new game).
     
  13. Skyline969

    Member Skyline969 MENUdo Afficionado

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    2,206
    Location:
    Saskatchewan
    Country:
    Canada
    Well, DeSmuME, while works, does not show everything. I can't see my characters or anything. I got the .sav file from the emulator, padded it to 512 kb, and threw it onto my M3 Real. SE isn't messing around when it comes to anti-piracy. I loaded the save and it said Day 7, but it black-screened after that. They're good this time around... I hope the patch comes out soon....
     
  14. GameSoul

    Member GameSoul youtube.com/variantdevil

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    1,778
    Location:
    Illinois
    Country:
    United States
    Where does the piracy check start, and how can you tell if you are experiencing it?
     
  15. phillyrider807

    Member phillyrider807 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    118
    Country:
    United States
    If u start the game on the emu save it then convert the save will the flash card then play it?
     
  16. Skyline969

    Member Skyline969 MENUdo Afficionado

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    2,206
    Location:
    Saskatchewan
    Country:
    Canada
    When choosing New Game and selecting the difficulty, you get a black screen. However, Cyclo users don't seem to have this issue.
     
  17. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I ripped the game icon from the ROM and added it to the release info. Save type is EEPROM512Kbit.

    I guess this thread answers my question in the hype thread as to whether it should be listed as a release or not. [​IMG]
     
  18. Hero_Of_Fate

    Member Hero_Of_Fate GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    231
    Country:
    United States
    It freezes right after you start a new game.
     
  19. Master Mo

    Member Master Mo F.R.E.E.

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    2,176
    Location:
    Man Mo Temple
    Country:
    Germany
    The cover looks great. I haven`t played any KH game but this might will be my first.
     
  20. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    It doesn't work..
     

Share This Page