DS #3517: Grand Theft Auto: Chinatown Wars (USA)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by shaunj66, Mar 13, 2009.

Mar 13, 2009
  1. shaunj66
    OP

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,829
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    ^^ndsrelease-4649^^
    GBAtemp DOES NOT host commercial ROMs.
    ROM link requests/posting will result in your account being instantly banned.
    The ROM only works on G6 Real (Latest FW), SCDS1 (Clean, No Patches, Latest FW), and AKRPG (AKAIO)
    ALSO, this deity named "Narin" that you all worship can not save you. This is a save/load issue and can only be fixed via firmware update!
     


  2. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    PWN PWN PWN. At least we're seeing SOME release dump.
     
  3. Social0

    Member Social0 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    528
    Country:
    Belgium
    wow, I left my DS at my student room, doh! [​IMG]
     
  4. Elium

    Newcomer Elium Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    21
    Country:
    Belgium
    Oh my GOD !
     
  5. -GJ-

    Member -GJ- GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Messages:
    201
    Country:
    Netherlands
    Hmm I can't wait to play this [​IMG].
    Might actually buy it if it's really good!

    I can already hear people screamin' Narin's name [​IMG].
     
  6. ackers

    Member ackers GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    990
    Country:
    United Kingdom
    awesome!!!! does it not actually work tho? [​IMG]
     
  7. -Mew-

    Member -Mew- GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Messages:
    245
    Location:
    Croatia
    Country:
    Croatia
    Can you make the HUGE red letters even HUGEERRR?
     
  8. dice

    Former Staff dice pansy-ass ex-staff member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    9,542
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    as said the game hasn't worked on many of the flashcarts that we've tried.
     
  9. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    Wow, did you guys get that High Server Load error too on GBAtemp?
     
  10. dsrules

    Member dsrules GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    3,278
    Country:
    wow..even with all those flash carts coming out with all those anti privacy patch firmwares still couldn;t play this game??? wondered what's the use of the patch then.....
     
  11. hacker07

    Banned hacker07 Banned

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    168
    Location:
    1tb harddrive
    Country:
    Antarctica
    Yeah I got it too.
     
  12. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    Man yeah.

    I got a little worried thinking my account was banned or something cause it said Board Offline. o.o
     
  13. Joey Ravn

    Member Joey Ravn F*** you, Nintendo!

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,337
    Country:
    Spain
    OH MY GOD! EARLY DUMP! *rushes to get it*


    *drools*

    Now, Platinum! YAY!

    Edit: Oh, it doesn't work? I completely ignored the red letters because I would never ask for ROMs, you know me [​IMG]
     
  14. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    Just wait a few hours/days, I'm sure you'll be able to play it soon [​IMG]

    Got it now, but I'm since it doesn't work, it isn't of much use [​IMG]
     
  15. Raven Darkheart

    Member Raven Darkheart The Radioactive Flamer

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,720
    Location:
    Cyclo DS Paradise
    Country:
    United States
    im assuming that cyclo was tried with the beta 4 fix
     
  16. Social0

    Member Social0 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    528
    Country:
    Belgium
    and more red please!

    MORE RED!!
     
  17. manaphy4ever

    Member manaphy4ever GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    505
    Location:
    Bahrain
    Country:
    Bahrain
    Wow i cant believe it the game is ready to dump and shaunj66 the game size 1024 mbit and cant wait to play this game
     
  18. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    On what flashcarts has it been tested? Maybe I can add some more to the list, but I'm too lazy to search for a non-working rom on hardware that probably won't work with it [​IMG]
     
  19. poipo32

    Newcomer poipo32 Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    32
    Location:
    Quebec
    Country:
    Canada
    Could it just be a bad dump?
    Considering my usual spot (a site that gets roms much faster than GBAtemp posts them) doesn't have it, maybe they just took it odwn because it was a bad dump...
     
  20. hacker07

    Banned hacker07 Banned

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    168
    Location:
    1tb harddrive
    Country:
    Antarctica
    So maybe I can fix it.
     

Share This Page