DS #1077: Madden NFL 07 (Europe)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by shaunj66, May 16, 2007.

May 16, 2007
  1. shaunj66
    OP

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    ^^ndsrelease-1747^^
     
  2. TheStump

    Member TheStump Got Wood?

    Joined:
    May 8, 2006
    Messages:
    796
    Country:
    Australia
    wow its madden...*yawns*

    as an aussie i can see no fun in the game, also as an aussie i can see no fun in a Cricket DS game.
     
  3. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    apparantly this game gives the same error as that tennis game on r4.
    is this confirmed?
     
  4. stonefry

    Member stonefry GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    172
    Country:
    United States
    We don't know. Why don't you download it and give it a shot.
     
  5. Ad_Enuff

    Member Ad_Enuff GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    197
    Country:
    United Kingdom
    Again, I find this very strange that both Madden 07 EUROPE and Tennis Masters EUROPE dont work on R4.

    The reason for my concern is that Sir VG has possibly created BAD dumps........as both these roms have been dumped by the same person.

    Can some other warez group dump both of them and double check?
     
  6. 754boy

    Banned 754boy :D

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    3,469
    Location:
    Mississippi
    Country:
    United States
    Why does everyone keep using the lame "Bad dump" excuse. Just admit your R4 is no longer the best [​IMG]
     
  7. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States

    Add Code Lyoko to the "does not work on R4" club. Just get white screens.
     
  8. Sir VG

    Member Sir VG GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    847
    Country:
    United States
    Whine whine whine.

    Given they both work on the M3 and on emulators, then simply your answer is this:

    THE R4 SUCKS. Go do this. -> [​IMG]
     
  9. CatScam

    Member CatScam ScamaRama!

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    588
    Country:
    United States
    This R4 problem should be fixed buy the next update.
     
  10. cheeo

    Newcomer cheeo Advanced Member

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    True the R4 is having a slight problem now, but the
    [​IMG]
    [​IMG]
     

Share This Page