DS #0182: Yu-Gi-Oh! Duel Monsters Nightmare... (E)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by shaunj66, Nov 18, 2005.

Nov 18, 2005
  1. shaunj66
    OP

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
























    ROM NumberÂ

    0182


    Icon:Â





    Full NameÂ

    Yu-Gi-Oh! Duel Monsters Nightmare Troubadour




    RegionÂ

    Europe




    LanguagesÂ

    English, Français, Deutsch, Italiano, Español




    Release GroupÂ

    Legacy




    ROM SizeÂ

    512Mbit




    Save TypeÂ

    Unknown




    GenreÂ

    Board/Card Games




    FilenameÂ

    lgc-ytne.zip




    View NFO
    Â



    Click Here










     
  2. Youkai

    Member Youkai Demon

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    1,989
    Location:
    Germany , NRW
    Country:
    Germany
    If this game is as good as the trailers to the game than i really need a NDS [​IMG]

    (is there any cheap online shop that sells a DS with flashcard thats working for DS games ? if you know one plz pm me)
     
  3. Z_Hunter

    Member Z_Hunter APF

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Messages:
    798
    Location:
    Boston, MA
    Country:
    United States
    What packs does the new YGO games go up to?
     
  4. spectral

    spectral Newbie

    I dont know for sure because I don't play the real card game but I asked a friend who does and he said it goes up to Flaming Eternity with a handful from Lost Millenium. If that helps at all. I came to this game having only played eternal duelists soul on the GBA and this game is waaaaay better.
     
  5. Strider

    Member Strider Next to the mainstream

    Joined:
    Oct 29, 2002
    Messages:
    901
    Country:
    This crashes regularily on my Supercard CF / NDS, has anyone experienced this?
     
  6. godbuns

    Newcomer godbuns Advanced Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    65
    Country:
    Canada
    Hey does anybody know if this euro version has the pegasus glitch?
     

Share This Page