DS #0174: Tony Hawk's American Sk8land (U)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by shaunj66, Nov 16, 2005.

Nov 16, 2005
  1. shaunj66
    OP

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
























    ROM NumberÂ

    0174


    Icon:Â





    Full NameÂ

    Tony Hawk's American Sk8land




    RegionÂ

    USA




    LanguagesÂ

    English




    Release GroupÂ

    MODE7




    ROM SizeÂ

    512Mbit




    Save TypeÂ

    Unknown




    GenreÂ

    Sports - Skateboard




    FilenameÂ

    m7-tonys.zip




    View NFO
    Â



    Click Here










     


  2. thomasv1

    Newcomer thomasv1 Member

    Joined:
    Aug 1, 2005
    Messages:
    24
    Country:
  3. Dudu.exe

    Newcomer Dudu.exe Advanced Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Messages:
    73
    Location:
    Brazil
    Country:
    Brazil
    finaly i can test my network settings!!
     
  4. wes

    wes Newbie

    doesnt work with m3
     
  5. bryehn

    Member bryehn GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 26, 2004
    Messages:
    861
    Country:
    Canada
    whoa...mode7 [​IMG]

    is there an intro?
     
  6. dase

    Member dase Advanced Member

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    54
    Country:
    Poland
    works with older flashme?
     
  7. Dudu.exe

    Newcomer Dudu.exe Advanced Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Messages:
    73
    Location:
    Brazil
    Country:
    Brazil
    can find it anywhere yet!
     
  8. Ben_j

    Member Ben_j GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    696
    Country:
    France
    me neither... Just wait one or two hours, it will come [​IMG]
     
  9. Dudu.exe

    Newcomer Dudu.exe Advanced Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Messages:
    73
    Location:
    Brazil
    Country:
    Brazil
    propably not
     
  10. Dudu.exe

    Newcomer Dudu.exe Advanced Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Messages:
    73
    Location:
    Brazil
    Country:
    Brazil
    this rom do not have a nfo file???
     
  11. Ben_j

    Member Ben_j GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    696
    Country:
    France
    yeah I saw that too... maybe MODE7 said they are about to release it but did not released it yet ?
     
  12. memyselfandi

    Member memyselfandi GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 10, 2005
    Messages:
    736
    Country:
    United States
    this probably wont work on our supercards dudu
     
  13. cheech1

    cheech1 Newbie


    Ahh man..Dont even say that. Come on man positive thinking and if it doesnt work hopefully on romman's next firmware release??
     
  14. memyselfandi

    Member memyselfandi GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 10, 2005
    Messages:
    736
    Country:
    United States
    well it is highly probable, one way or another
     
  15. berlinka

    Member berlinka You have sustained a lethal injury.

    Joined:
    Jul 31, 2003
    Messages:
    3,147
    Location:
    Harderwijk, Netherlands
    Country:
    Netherlands
    According the NDS patcher list it's not working that way either... Damn there sure are a lot Not-working titles lately.
     
  16. Renegade_R

    Member Renegade_R Audio/Video Expert

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    1,654
    Location:
    Toronto, Ontario
    Country:
    Canada
    We're moving in a bad direction where every new release will have some new form of saving/loading method where we need new firmware upgrades all the time regardless of what card you use....sucks.
     
  17. memyselfandi

    Member memyselfandi GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 10, 2005
    Messages:
    736
    Country:
    United States
    does it work on supercard?

    Edit: NOPE, no patchie [​IMG]
     
  18. Shiroi Kaze

    Newcomer Shiroi Kaze Advanced Member

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Messages:
    78
    Country:
    United States
    It works on my Ezflash 512mb Powerstar 2 with the latest EZclient that was released today... bad part is the game keeps freezing. I can get to my name and create a character... but then the game freezes. [​IMG]
     
  19. Delfy

    Newcomer Delfy Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    13
    Country:
    Spain
    It doesn´t works on my G6... [​IMG]
     
  20. dediz_seixas

    Newcomer dediz_seixas Member

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Messages:
    36
    Country:
    Brazil
    I have the same problem here with EZclient. Now I think is a good idea to try the European version, because Ultimate Spider Man freeze using USA version, but works fine with European version.
     

Share This Page