Dreamweaver or HTML help

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by WeaponXxX, Nov 2, 2007.

Nov 2, 2007

Dreamweaver or HTML help by WeaponXxX at 4:50 PM (791 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. WeaponXxX
    OP

    Member WeaponXxX Too F'in Blonde

    Joined:
    Nov 4, 2004
    Messages:
    2,868
    Location:
    Currently in Chicagoooooooo
    Country:
    United States
    I got a request for some help here people. I want my web page to be at the very top of the browser. Right now Dreamweaver is giving me a small gap but I see other sites that go all the way to the top. Can anyone help me?
     
  2. iritegood

    Member iritegood GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    759
    Country:
    United States
    Hmm.... I can probably help, but maybe you should send a link of your page?
     
  3. IainDS

    Member IainDS GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    250
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    CSS.

    body { position: absolute; top: 0px; left: 0px; }

    Change the left position to whatever you want.
     
  4. iritegood

    Member iritegood GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    759
    Country:
    United States
    Not really the best way to do things, and I don't think that's his problem.
    He probably set his margins too wide or something.
     
  5. matriculated

    Member matriculated GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 27, 2007
    Messages:
    598
    Country:
    Canada
    CSS:

    body {
    margin: 0;
    padding: 0;
    }
     
  6. WeaponXxX
    OP

    Member WeaponXxX Too F'in Blonde

    Joined:
    Nov 4, 2004
    Messages:
    2,868
    Location:
    Currently in Chicagoooooooo
    Country:
    United States
    LOL sorry for the delay ... I had to create a GBATemp friendly page for a sample. But if you look at This page you can see how it does not go all the way to the top.

    @ everyone else ... I am playing around with the CSS stuff now. Thanks to everyone for your help
     
  7. webjedi

    Member webjedi GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    217
    Country:
    United States
    Or for those without class... [​IMG]

     
  8. iritegood

    Member iritegood GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    759
    Country:
    United States
    You website is blocked by my school's filter. It reports it as "Pornography" [​IMG]
     
  9. WeaponXxX
    OP

    Member WeaponXxX Too F'in Blonde

    Joined:
    Nov 4, 2004
    Messages:
    2,868
    Location:
    Currently in Chicagoooooooo
    Country:
    United States
    [​IMG] That is quite odd ... well www.iamjackswebsite.com is just a blank page, just for shits and giggles can you see ClonedPet.com
     
  10. WeaponXxX
    OP

    Member WeaponXxX Too F'in Blonde

    Joined:
    Nov 4, 2004
    Messages:
    2,868
    Location:
    Currently in Chicagoooooooo
    Country:
    United States
    Okay IainDS thanks so far this is the closest to getting what I am looking for. If I want the page centered what would I use for the left?
     
  11. Akoji

    Member Akoji +5 internets to psyfira for avatar.

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    1,774
    Location:
    lachine qc. canada
    Country:
    Canada
    yeah you only need to put all your margin to 0 if you use CSS. It what i do at school and it works fine.
     
  12. WeaponXxX
    OP

    Member WeaponXxX Too F'in Blonde

    Joined:
    Nov 4, 2004
    Messages:
    2,868
    Location:
    Currently in Chicagoooooooo
    Country:
    United States
    Oh snap.... in Dreamweaver
    Right Click to Page Properties, Margin = 0, and BAM it works without CSS.
    Thanks to everyone's help I never would have figured that out on my own.

    Before anyone knocks my web skills or me using Dreamweaver ... I do video production not web design .... but I am winging the html skills as I go. Again thanks to everyone who lended a hand.
     
  13. MrKuenning

    Member MrKuenning GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    233
    Location:
    Alaska
    Country:
    United States
    Dude what the hell is wrong with your sample page. So far its 4MB in size and there is nothing to it...

    EDIT: I ah, I see that it loads an MP3 File...
     
  14. WeaponXxX
    OP

    Member WeaponXxX Too F'in Blonde

    Joined:
    Nov 4, 2004
    Messages:
    2,868
    Location:
    Currently in Chicagoooooooo
    Country:
    United States
    LOL I fixed it man, it was a sample page I really never got around to editing .... changed the 6.22 Meg audio file to 219k [​IMG] Should be much faster now
     

Share This Page