Dragon Quest IV Engish Patched

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Scorpin200, Dec 2, 2007.

Dec 2, 2007
  1. Scorpin200
    OP

    Banned Scorpin200 Iceman

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    1,098
    Location:
    Maryland
    Country:
    United States
    Well for those who don't want to wait 6 months or so for this game to get translated this is for you, and it has a few errors at the beginning with the text after that it's totally playable. [​IMG]





    Dragon Quest IV Patch: http://www.moddz.com/
     
  2. cupajoe

    Member cupajoe Have a cup of joe!

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    1,143
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    Where is it?
     
  3. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
  4. Scorpin200
    OP

    Banned Scorpin200 Iceman

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    1,098
    Location:
    Maryland
    Country:
    United States
    Yeah i guess i saw it a while back didn't think it would work though, but i have the translated rom it works kinda good i guess.
     
  5. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, I was thinking of trying it out myself, but I might just wait, seeing as I already have a huge backlog of games to complete.
     
  6. test84

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
  7. GeekyGuy

    Global Moderator GeekyGuy Professional loafer

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    4,739
    Country:
    United States
    Yeah, I don't think it's a patch either. From what I understand, the English option was there in the ROM -- you just have to replace it manually for the Japanese folder.
     
  8. FlameTakuya

    Member FlameTakuya GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    845
    Location:
    Republic of Borginia
    Country:
    Singapore
    What's the game ID?

    I'm using an R4, so I need it to activate the code.
     
  9. yuka001

    Member yuka001 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    120
    Country:
    United Kingdom
    Is this an update of the translation?

    http://www.dsromplanet.com/Hauptpage.html
    (well, it's in German but basically it means the game's translated)

    I think it's the same as the previous version, but why do they post it yesterday, when they were also the first ones to announce the other languages present in the rom two weeks ago???

    Maybe it's a new version, anyone knows?
     
  10. Kenshin2k

    Member Kenshin2k GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    148
    Country:
    Germany
    yeah german/english 90% translated [​IMG]

    i want the proloque too [​IMG]
     
  11. ludosan

    Newcomer ludosan Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    40
    Country:
    France
    thank you!
     

Share This Page