Dragon Quest 5 Jpn COPY GUARD??!!

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by danejade, Jul 23, 2008.

Jul 23, 2008
  1. danejade
    OP

    Newcomer danejade Member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    38
    Country:
    Australia
    A very close Japanese friend of mine brought this to my attention

    http://netallica.yahoo.co.jp/news/42298

    Apparently the new dragon quest game coming out in Japan has some kind of "copy guard" [​IMG] on it according to the above article on yahoo japan..

    Just to let yaz know in advance.... [​IMG]



    EDIT:Apparently you get on a boat at the start of game and never arrive at the harbor??? As I said it's all news to me too...
     
  2. CPhantom

    Member CPhantom The Noob :(

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    587
    Country:
    United States
    I'm pretty sure that this was brought up a while back o.o;;;

    I mean, this is old to a lot of people, haha.
     
  3. danejade
    OP

    Newcomer danejade Member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    38
    Country:
    Australia
    fair enough
     
  4. cory1492

    Member cory1492 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2005
    Messages:
    1,489
    Location:
    Home, WhereElse?
    Country:
    Canada
  5. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    i believe it's already cracked.
    AR codes for most flashcards, but i heard m3real's default firmware already has a built-in fix.(since 3.9)
     
  6. danejade
    OP

    Newcomer danejade Member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    38
    Country:
    Australia
    oops shoulda had looked into it abit more.....whew! Glad the scene cracked it!!! Seems the software company is marketing their so called COPY PROTECTION to the general Japanese public [​IMG]
     
  7. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    This has been fixed for some flashcarts and others use ar to bypass this. But thx for the news, might help people who doesnt know
     

Share This Page