Dr. Mario wont work

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by CrazyBoyS, Mar 23, 2010.

Mar 23, 2010

Dr. Mario wont work by CrazyBoyS at 2:30 PM (856 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. CrazyBoyS
    OP

    Newcomer CrazyBoyS Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Hello,

    I am unable to get Dr.Mario to work at all. Always give error after i install it unable to load this channel.

    Kinda new to this error and would like some feed back.

    On Firmware 4.0U and using bannerbomb hack. All my other games work fine either by DVD rom or using uloader.

    Also How do I get uloader and GC Loader to show up as a channel i always have to go to HBC first and launch from there.
     
  2. Taleweaver

    Member Taleweaver Storywriter

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    5,125
    Location:
    Belgium
    Country:
    Belgium
    A bad wad perhaps? Or maybe the wad is right, but it's the wrong region.

    It would help if you could tell what that error message actually IS. We can't see your wii from here, you know. [​IMG]
     
  3. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    His error is "Unable to load channel". You need to get the channel for your region. For the GC Backup Launcher, you need to get a channel wad of it.
     
  4. elmariachi

    Member elmariachi GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    290
    Location:
    Amsterdam
    Country:
    Netherlands
    sounds like a region problem then ...

    what does showmiiwads say about the wad file's regio ?
     

Share This Page