Download Play problems

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by MushiSushi, Oct 30, 2006.

  1. MushiSushi
    OP

    MushiSushi Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Sep 18, 2006
    Canada
    I'm having some problems with my G6. I can't seem to get any of the game to work with download play. The ds that is selecting download play will always get a white screen after it connects and hangs, where the other ds will just say connection was dropped. I thought i read somewhere that i had to flash both ds's and i did that, but that didn't help neither.

    Anyone get theirs working?
     
  2. outphase

    outphase Custom title

    Member
    1,218
    0
    Nov 21, 2005
    United States
    Disable Soft Reset and make sure the receiving DS is flashed.
     
  3. MushiSushi
    OP

    MushiSushi Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Sep 18, 2006
    Canada
    oh.. disable soft reset? huh.. never thought of that.. okay. i'll try that.. THanks!
     
  4. WontonWonder

    WontonWonder Newbie

    Newcomer
    1
    0
    Jan 21, 2007
    Canada
    Damn this is an old topic, but hey, it pertains to my problem.

    Obviously, I've got the same situation, connection drops out after JUST starting the download.
    You say that the recieving DS should be flashed as well, but is there any way to get around this?

    After installing the new FlashMe, DS download play worked for a while, but now I'm back to where I started.
     
  5. outphase

    outphase Custom title

    Member
    1,218
    0
    Nov 21, 2005
    United States
    "flashed as well" It is the only one that requires flashing.

    There is no way around it unless you play multicard.