1. Harpuia

    OP Harpuia GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    So I have 3.93 CFW and it's lame as hell. Do I just do regular Pandoraing to instal / downgrade tol M33 firmwares?
     
  2. AshuraZro

    AshuraZro Belongs in a museum.
    Member

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    2,474
    Country:
    Canada
    I don't see any reason why you couldn't do that...
     
  3. Harpuia

    OP Harpuia GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    A simple yes would have worked but thank you for emphasizing my lack of psp knowledge [​IMG]
     
  4. Originality

    Originality Chibi-neko
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,705
    Country:
    Considering what pandora does, yes, you can pandora back to M33 if you like. Unless they've screwed something badly in 3.93, but nobody has mentioned it so far, so you've nothing to worry about.
     
  5. Harpuia

    OP Harpuia GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    It does not seem to work.

    I used my friend's pandora and mem stick, and did the exact procedures he told me to and even brought it to him and let him try it, to no avail.

    [​IMG]
     
  6. Tanas

    Tanas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,258
    Country:
    Try upgrading to 3.95
     
  7. Harpuia

    OP Harpuia GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    I've just attempted to, but when I execute the update it stalls at the PSP logo and then shuts off. [​IMG]
     
  8. lincruste

    lincruste GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    350
    Country:
    Antarctica
    Hello,
    You got to get sure your friend's Pandora kit works fine before we consider your PSP's faulty.
    When you're sure of it (by trying it on another PSP), we'll start to look for the reason why it doesn't work with your unit.
     
  9. altorn

    altorn GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    933
    Country:
    Canada
    it may be half-bricked..... Try rebooting your PSP.. If it still shuts off, it is most probably bricked..

    is that a Slim?
     
  10. Harpuia

    OP Harpuia GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    It is a Phat, and everything is fine except for the fact that I cannot get out of 3.93 CFW.

    My friend's Pandora and mem stick are fine because he M33's his own PSP with it.

    Seems to be a problem with my PSP, but I don't seem to find anything faulty with it.
     
  11. linkinkid

    linkinkid Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    when was the last time he tested his memory,he might've chaanged a file or moved something....or maybe the MS was created useing vista,which in some cases(like mine) doesn't work.
     
  12. lincruste

    lincruste GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    350
    Country:
    Antarctica
    Could you be more precise? Is there any error message, such as "error code 80020xxx" or anything? And when does it freeze? The more precise, the easier to solve!
     
  13. Rock Raiyu

    Rock Raiyu Clock Up
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    5,067
    Country:
    United States
    What you should have done is use Despertar del Cementerio. It will downgrade your PSP. I used it a few days ago to downgrade my Slim from 3.95 GEN-2 to 3.90 M33-3.

    As for your PSP, can you at least access recovery mode?
     
  14. Harpuia

    OP Harpuia GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    Yes, I can access recovery.

    I guess the problem is that I don't have a pandora. I'll try to borrow it then use that Despertar del Cementario myself, then?
    Sorry, I'm a newbie [​IMG]

    To be specific, I think it either just hangs or freezes/shuts off when trying to downgrade.
     
  15. Rock Raiyu

    Rock Raiyu Clock Up
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    5,067
    Country:
    United States
    If you don't have Pandora then you can't downgrade anymore sorry to say. You need it otherwise it won't work. Good luck though.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Downgrading,