Hacking Downgrade Freeze? Am i screwed?

Ducktaculr

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Nov 15, 2015
Messages
35
Trophies
0
Age
30
Location
Isanti, Minnesota
XP
212
Country
United States
hi. i have a n3dsxl on 10.3 running menuhax. i attempted to downgrade to 9.2 and i got through everything but it froze on rebooting in 10 seconds. i have not touched my 3ds at all. am i completely fucked or is this normal? please help. i am very scared for my 3dss life
 

hobbledehoy899

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 13, 2015
Messages
2,839
Trophies
1
XP
1,974
Country
Antarctica
hi. i have a n3dsxl on 10.3 running menuhax. i attempted to downgrade to 9.2 and i got through everything but it froze on rebooting in 10 seconds. i have not touched my 3ds at all. am i completely fucked or is this normal? please help. i am very scared for my 3dss life
It's good.
 

tony_2018

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 3, 2014
Messages
3,107
Trophies
0
XP
992
Country
United States
omg...this the first I've heard of it freezing.. someone post the bulletin report and get engineers in here to help this guy. This is a severity 1 case.
 
  • Like
Reactions: cearp

cearp

瓜老外
Developer
Joined
May 26, 2008
Messages
8,542
Trophies
1
XP
7,437
Country
Tuvalu
lol it happened to mine too... no problem
it's going to reboot, it already said everything was completed... so what is the problem? :)
nothing you could do either way, be more brave!


omg...this the first I've heard of it freezing.. someone post the bulletin report and get engineers in here to help this guy. This is a severity 1 case.
OK I'M HERE. I HAVE MY TRIWING AND SANDPAPER.
 
Last edited by cearp,

waffletower

Active Member
Newcomer
Joined
Jun 20, 2013
Messages
40
Trophies
0
Age
33
XP
107
Country
United States
lol it happened to mine too... no problem
it's going to reboot, it already said everything was completed... so what is the problem? :)
nothing you could do either way, be more brave!
To be fair, mine got stuck nearly every time during the supposed reboot time and I had 7 softbricks as a result of whothefuckknowswhat. Plus the guide I used said to wait up to 10 minutes to manually reboot.

P.S. I had fixed the bricks by formatting my 3DS. All those puzzle pieces ;_;
 

bakasaru

Active Member
Newcomer
Joined
Sep 25, 2006
Messages
30
Trophies
0
XP
376
Country
I just got an "an error occurred.............thingy" while downgrading, formatted after reboot. retried launching homebrew several times but didn't work. Am I fucked up?
 
General chit-chat
Help Users
    KennieDaMeanie @ KennieDaMeanie: Okay *gets machete*