dop mii wont load wads from sd card

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kjb1686, Feb 5, 2011.

  1. kjb1686
    OP

    kjb1686 GBAtemp Regular

    Member
    263
    6
    Dec 30, 2009
    United States
    Olean New York
    I tried installing a few ioses and i have the wads in the wad folder on my SD card but for some reason it wont load them. When i press load from SD card nothing happens and i can keep pressing it and still nothing happens. I tried using a usb pen drive and that doesn't work either. I tried two different SD cards and that didn't help. I also tried a older version 14.3 i think and the latest one and that doesn't work please help.
     
  2. FIX94

    FIX94 Global Moderator

    Global Moderator
    6,793
    8,081
    Dec 3, 2009
    Germany
    ???
    Move the wads to the sd card root and the wads should have names like "IOS34-64-v3091.wad", otherwise dopmii can't find them.
     
  3. kjb1686
    OP

    kjb1686 GBAtemp Regular

    Member
    263
    6
    Dec 30, 2009
    United States
    Olean New York
    i tried that before and that didn't do anything at all either and they are named like ios34-64-v3091.wad.
     
  4. FIX94

    FIX94 Global Moderator

    Global Moderator
    6,793
    8,081
    Dec 3, 2009
    Germany
    ???
    The files must be on FAT32 partitions. Have you also tried the wiibrew edition?
    http://code.google.com/p/dop-mii/downloads...mp;can=2&q=
     
  5. kjb1686
    OP

    kjb1686 GBAtemp Regular

    Member
    263
    6
    Dec 30, 2009
    United States
    Olean New York
    Edit no i haven't and they are on fat 32 i will try that and get back its gonna take me a few minutes to get it i am on a dial up connection.
     
  6. kjb1686
    OP

    kjb1686 GBAtemp Regular

    Member
    263
    6
    Dec 30, 2009
    United States
    Olean New York
    It worked i just installed a wad from my sd card thank you for your help.
     
  7. FIX94

    FIX94 Global Moderator

    Global Moderator
    6,793
    8,081
    Dec 3, 2009
    Germany
    ???
    No problem, do you have no wifi on your wii because you are using a dialup connection? Dop-mii could also do it over wifi.
     
  8. kjb1686
    OP

    kjb1686 GBAtemp Regular

    Member
    263
    6
    Dec 30, 2009
    United States
    Olean New York
    yeah there is no wifi on my wii because of dial up sorry the late post.