DoomDS -> G6

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by Stormingsoul, Aug 27, 2006.

Aug 27, 2006

DoomDS -> G6 by Stormingsoul at 4:55 PM (720 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Stormingsoul
    OP

    Newcomer Stormingsoul Advanced Member

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    88
    Country:
    Netherlands
    Hey everybody..

    Now i had this link :
    Here is a download link for the G6 compatible DS Doom
    http://davr.org/ds2/doomfc.zip

    That was able to play on my G6.
    Now the following question raised up.. i want to use other wad's but it's packed in as GBA.

    Does someone has expierence with this and how to change it?
    Or is there anybody that got the normal DoomDS Running on g6 (Saw some reply's on forums that they got it working)

    Greets

    Edit: If someone has the DS Version running, even better, Show ur magic!
     
  2. outphase

    Member outphase Custom title

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,218
    Country:
    United States
    according to tepples

    If you don't like the version someone made for you, make one yourself.
     
  3. Stormingsoul
    OP

    Newcomer Stormingsoul Advanced Member

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    88
    Country:
    Netherlands
    There's the problem, =\ i've got windows and i can't figure it out.
    But i heard there seems to be a other version floating around with doom1 and doom2.

    Does anyone know where?
     
  4. xnevergiveinx

    Newcomer xnevergiveinx Member

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    i know there is a gba version of doom 1 and 2...but i'm sure it's not awesome
     

Share This Page