dont know what's wrong with my wii help please

Discussion in 'Wii - Hacking' started by trevornewell, Nov 27, 2009.

  1. trevornewell
    OP

    Newcomer trevornewell Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    ok. i have modded my wii but the problem i am having now is that when i turn on my system i get the priiloader screen no matter what i do. shanger it to go to system menu and still the same result. i have hbc installed and have access to it, but every time i try to run a app from it all i get is a black screen.

    what i want is to get the original 4.1 system menu back. and no i dont have a backup of my originals, (i know stupid move) any help would be great . thanks
     
  2. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    This Priiloader bug is cropping up with alot of people. If you still have HBC access, install a 4.1 system menu wad (for your region) and it will overwrite Priiloader. Try installing Startpatch or Preloader 0.29.
     
  3. trevornewell
    OP

    Newcomer trevornewell Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    i was going to try this, but every time i try to use wad manager in hbc i get a black screen. i am now trying different versions and also trying to run wad manager from priiloader, but i keep getting code dumps (exception (dsi) occurred). any more help?
     
  4. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Have you tried WadManager 1.4/1.5 or Custom WadManager?
     
  5. trevornewell
    OP

    Newcomer trevornewell Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    i have tryed 1.3/1.4/1.5 but not custom wad manager i will try now
     
  6. trevornewell
    OP

    Newcomer trevornewell Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    i have tryed custom wad manager.....still black screen.


    Posts merged

    sorry for the double post. but i cant load anything from hbc. i can see the apps that i put in there, but when i try to load them all i get is a black screen.
     
  7. trevornewell
    OP

    Newcomer trevornewell Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    i can get wad manager to load using bootmii from the load/install menu on priiloader, but my wii remote wont work. any ideas on how to fix this?
     
  8. Eddie_Brock

    Member Eddie_Brock GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    341
    Location:
    Vancouver Island
    Country:
    Canada
    Try a gamecube controller in slot 1. Hopefully this will allow you to navigate through the wad manager program.

    Is there any error messages popping up at the bottom of Pre/PriiLoader when it boots to it? I had an issue with 'DI_EsIdentify' semi-bricking me, luckily I hadn't stubbed another System Menu IOS. It seems like you are missing an important IOS on your wii. Getting the wad manager program going is definitely the right track to get you back online.
     
  9. trevornewell
    OP

    Newcomer trevornewell Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    thanks for all your help. but in the long run it was not needed. i just bought the wii back to where i bought it, said it was broke, and they give me a new one no questions asked.

    so what is the best dummies tutoral to use for moding a wii?


    thanks to all those that have helped. [​IMG]
     
  10. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    my guide
     

Share This Page