Dolphin

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by Lloyd14, Apr 23, 2008.

Apr 23, 2008

Dolphin by Lloyd14 at 8:17 AM (1,740 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Lloyd14
    OP

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    Question here, If I boot my gcm file of ToS then it says "Unknown country code".
    But then it says booting and it doesn't do shit.
    The file is PAL and appears to be Spanish.

    What's the problem?
     
  2. Lloyd14
    OP

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    Help please
     
  3. Dylan

    Member Dylan 100 MILES AND RUNNIN'

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    1,639
    Location:
    Sydney, Australia
    Country:
    Australia
    no idea what your talking about and im sure im not the only one.
     
  4. Lloyd14
    OP

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    Dophin is a gamecube emulator and gcm files are gamecube iso's for Dolphin
     
  5. Dylan

    Member Dylan 100 MILES AND RUNNIN'

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    1,639
    Location:
    Sydney, Australia
    Country:
    Australia
    i take it this emulator is for wii?
     
  6. Bob Evil

    Member Bob Evil The Department of Home-Made Insecurity

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    3,783
    Location:
    Out of the corner of your eye
    Country:
    United Kingdom
    It's probably been altered ...

    Get yourself a copy of Wii Kit, if you don't already have it ... use the multi-game disc creator that is built into it ... it can do single game discs also ... and change the region to PAL ... it will then generate an new ISO for you, that is 100% PAL ...

    Just change the .ISO extension to .GCM, as usual ...

    That way you will know for sure ...
     
  7. Kaos

    Member Kaos Good show!

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    558
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    I'm almost certain that Gamecube emulators are ridiculously buggy.

    There is most likely no way to fix this problem, and even if you could, it would probably lag terribly.
     
  8. Bob Evil

    Member Bob Evil The Department of Home-Made Insecurity

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    3,783
    Location:
    Out of the corner of your eye
    Country:
    United Kingdom
    Translation : I have never used a Gamecube emulator on my PC, and will now make a wild pronouncement, based on pure speculation.
     
  9. Lloyd14
    OP

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    Wii... Kit?

    Is this software? cuz i can't find it on google
     
  10. Bob Evil

    Member Bob Evil The Department of Home-Made Insecurity

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    3,783
    Location:
    Out of the corner of your eye
    Country:
    United Kingdom
    WiiKit by Japan Wings ... full name is Wii Toolkit v1.1

    It's a multi-purpose tool kit for GameCube & Wii ...

    It contains :

    ImgBurn
    RegionFrii
    RawDump
    BrickBlocker
    GC MultiGame

    ... all built into one easy-to-use menu ...
     
  11. Eternal Myst

    Member Eternal Myst Back from the Myst.

    Joined:
    May 2, 2008
    Messages:
    1,634
    Location:
    I have a bomb alallalallala
    Country:
    United States
    Gamecube Emulators Hardly work.
    There is a compalibilty list for it.
    Let me see if I can find it.
     

Share This Page