dolphin emu

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by clegion, Jul 29, 2009.

Jul 29, 2009

dolphin emu by clegion at 7:16 PM (1,039 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. clegion
    OP

    Member clegion GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    1,612
    Country:
    United States
    hi i am kinda new in this part.Could you guys tell me if my spec is good enough to run dolphin (on gc emu)
    2,4 ghz intel core 2 duo
    2gb ram
    geforce 9400m 256mb
    mac osx 10.5
    i am looking to just ran standard emulation nothing fancy
    and another question is zoid game compatible with dolphin coz i don't see them on the compability list on the website....
    thanks
     
  2. ddp127

    Member ddp127 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    449
    Country:
    Netherlands
    for good emulation with dolphin, you need a 64 bit processor
     
  3. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,188
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    not with that gfx card
     
  4. LWares87

    Member LWares87 The 'Wise' Merchant

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,691
    Location:
    Colchester, England
    Country:
    United Kingdom
    x32 bit Graphic Cards which work with DirectX9 are alright as there is a x32 bit version available.

    Although... i personaly don't know if Dolphin is available for Mac (which i have nothing against as i use a PC) and i'd suggest downloading any SVN revision below r3627 as the Direct3D9 v0.1 plugin doesn't work with it anymore and the current version is still broken. [​IMG] (Although... not forgetting this isn't the Dolphin forums, btw. try looking there for answers instead.)

    The other thing i can recommend, is either upgrading your drivers for graphics card or upgrade to a better one... which will work with the OpenGL Plugin which works with the latest SVN revisions.
     
  5. clegion
    OP

    Member clegion GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    1,612
    Country:
    United States
    hmm okay there's a dolphin build around, what if i use my windows vista can i do it, and my friend who has 7200m has run this on his comp and he got playable fps(note i am talking about only gamecube game )
     
  6. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    How good is your graphics card and processor on your PC?
     
  7. clegion
    OP

    Member clegion GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    1,612
    Country:
    United States
    it's the same thing i bootcamped it, i don't have any access to my gaming pc right now, i am doing uni on oz so yeah i only had my laptop
     

Share This Page