Does this make make SSBB(US) On work on USA Wii with D2Ckey?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by jhjsaat, Jun 2, 2008.

  1. jhjsaat
    OP

    Newcomer jhjsaat Advanced Member

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    77
    Location:
    San Juan, AR
    Country:
    Argentina
    I read somewhere that for SSBB to work on a D2Ckey all I got to do is burn it with a manual layer break at block 2084960?

    Is this true? And how do I set a manual layer break in ImgBurn?

    Hope someone can help me out here?

    I known about the dvd5 thing that take most of the movies from the disk.... but I am checking of the above thing will work?
     
  2. jhjsaat
    OP

    Newcomer jhjsaat Advanced Member

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    77
    Location:
    San Juan, AR
    Country:
    Argentina
    Is there really no one that knowns or try this?
     
  3. Spec2K

    Newcomer Spec2K Advanced Member

    Joined:
    Oct 17, 2006
    Messages:
    70
    Country:
    Canada
    yes make sure the layer break is set to 2084960 in ImgBurn.

    Load the brawl iso in imgburn pop in a blank dual layer disc and it'll work with your D2CKey.

    I have a D2CKey and I did everything as I stated and it worked flawlessly. There are also some error 001 patches going around but those are only for people with other modchips, but since you have a D2CKey you won't get no error 001.


    Peace! [​IMG]
     
  4. jhjsaat
    OP

    Newcomer jhjsaat Advanced Member

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    77
    Location:
    San Juan, AR
    Country:
    Argentina
    I do love my D2CKey right now. Thank you so much Spec2K
     
  5. Skater4599

    Member Skater4599 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    939
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Open Imgburn, go to Tool >Options >Write and select the user specified dot.
    enter the manual layer break numbers, select ok, burn at slow speed, and will work on D2Ckey
    Thats how i did it with mine, worked flawlessly from launch day of brawl
     
  6. r0ckizta

    Newcomer r0ckizta Member

    Joined:
    Jun 2, 2008
    Messages:
    14
    Location:
    Pasig City
    Country:
    Philippines
    what version of imageburn do you used? i can't find the user specified option on tool>settings>
     
  7. manias

    Member manias GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,258
    Country:
    Netherlands
    tools, settings, write is there on the latest imgburn
     
  8. r0ckizta

    Newcomer r0ckizta Member

    Joined:
    Jun 2, 2008
    Messages:
    14
    Location:
    Pasig City
    Country:
    Philippines
    i saw it thanks
     

Share This Page