Does Castlevania order of ecclesia have problems like POR?

Discussion in 'CycloDS' started by Ericthegreat, Dec 8, 2008.

  1. Ericthegreat
    OP

    Member Ericthegreat Not New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,764
    Location:
    Vana'diel
    Country:
    United States
    I ordered a Kingston 2gb made in Japan microsd and im just wondering if ill be able to play Castlevania order of ecclesia or if it will have problems like POR?
     
  2. impur1ty

    Newcomer impur1ty Advanced Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    58
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I've played OoE quite a bit on mine and not encountered any of the freezing I used to get with PoR.
     
  3. Ronstar

    Newcomer Ronstar Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    32
    Country:
    Canada
    Just finished it, worked great on my m3.
     
  4. Priss

    Member Priss GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    209
    Location:
    Hamilton, Ontario
    Country:
    Canada
    Never had a problem with DoS PoR or OoE
    Kingston 1GB MicroSD (Japan) [​IMG]

    PS I like the Christmas theme hats of the smileys !
     
  5. Canonbeat234

    Member Canonbeat234 Redeemed Temper

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    2,278
    Country:
    Japan
    Surprisingly, it works awesome on the R4DS. I beaten the game twice once on normal mode and the second on Hard with a level 1 cap.
     
  6. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    No freezing or intro lag, but the game will lag if there's a lot of shit happening on the screen.
     
  7. Priss

    Member Priss GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    209
    Location:
    Hamilton, Ontario
    Country:
    Canada
    Ya.... Little Red Riding Hood Zombie BBQ [​IMG]
     
  8. Pedobear

    Banned Pedobear Banned

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    165
    Country:
    United States
    no, works for me. No lag too
     
  9. DSGamer64

    Member DSGamer64 Canadian, Eh?

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    2,931
    Location:
    A cold cold place
    Country:
    Canada
    Fine for me based on what I played of it which was only about an hour or two of gameplay and it sucked imo and plays exactly like the last two games, thus I could not be bothered to finish it, however it seemed to work fine for me.
     

Share This Page