1. SwissHacked

    SwissHacked Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 28, 2020
    Messages:
    12
    Country:
    Switzerland
    My situation :
    No cheat activated. Local multiplayer access opened on the legit Switch. Tried to join with the hacked Switch. No island found.
     
  2. ayasato69

    ayasato69 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 1, 2020
    Messages:
    40
    Country:
    Japan
    Same... the dude says there's no island to join but it's local so i don't get it

    how does people play locally ?
     
    Last edited by ayasato69, Mar 31, 2020
  3. rtrman

    rtrman Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2019
    Messages:
    1
    Country:
    Afghanistan
    No cheat activated. Local multiplayer access opened on the legit Switch. Tried to join with the hacked Switch. No island found.​

    Check the following:
    1. Ensure the hacked switch doesn't have ldn_mitm installed; this routes local wireless games over LAN instead (Won't work with unhacked switches)
    2. Delete the internet data off both switches and try again. You may have set your wifi to use lan-play or use a static IP or something in the past.

    If neither of those work I'm not sure, sorry.
     
  4. SwissHacked

    SwissHacked Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 28, 2020
    Messages:
    12
    Country:
    Switzerland
    It was that ! I disabled the ldn_mitm and all is ok now. Thanks mate.
     
  5. notrea11y

    notrea11y GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 24, 2019
    Messages:
    170
    Country:
    Germany
    Nope. Easily. If both have the same ac.nh version it'll work just fine.
    Played with a friend (his is a stock switch, mine Atmo) and it works perfectly.
    Maybe you need to move the consoles closer.

    The switch sometimes sucks with local play distances over 3m.

    PS: We opened the gates in turns.
    Both ways worked, no matter who invited.
     
    Last edited by notrea11y, Jan 7, 2021
    DarknessPlay3r likes this.
  6. nickerous

    nickerous GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    117
    Country:
    United States
    So, need the same switch firmware and Animal Crossing version numbers?
     
  7. jacuza20

    jacuza20 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 4, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    how do you disable it? im a newb
     
  8. ayasato69

    ayasato69 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 1, 2020
    Messages:
    40
    Country:
    Japan
    go to the homebrew menu and kosmo tool kit -> background services
     
  9. maraxion

    maraxion Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 13, 2016
    Messages:
    69
    Country:
    Norway
    Great thread!

    So to recap, this is doable over bluetooth even doh your switch is hacked and the others isent. You can even disable wifi.
    It seems its doable, but im curious about yours since you did get banned. Are you using any dns blockers or others? Did you have wifi on etc. Seems strange you got a ban if its over bluetooth so great to know.
     
    Last edited by maraxion, Apr 5, 2020
  10. maraxion

    maraxion Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 13, 2016
    Messages:
    69
    Country:
    Norway
    Ok so iv tried this out with a modded and non moded switch, and it works on wifi. I have not been banned.
    But im having a problem where we get disconnected every few minutes. Any idea? See picture.
    [​IMG]
     

    Attached Files:

    Last edited by maraxion, Apr 7, 2020
  11. byanime

    byanime Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    63
    Country:
    Can you play LAN multiplayer if you are on different game update versions?
    Or you have to update the lower one to at least same to be able to play lan multiplayer mode?
     
  12. ayasato69

    ayasato69 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 1, 2020
    Messages:
    40
    Country:
    Japan
    i tried u need to be on the same version and any cheat off preferably
     
  13. GlakeGG

    GlakeGG Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 18, 2019
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    I hate to bump an old thread. But I just came across the issue today as well where my unhacked Switch, cannot visit the town on my hacked Switch. It does detect the town as a place to visit (local play) but upon selecting I immediately get an error connection drop. It works the other way, around, however.
     
  14. raulioli8810

    raulioli8810 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    23
    Country:
    Australia
    I am having the same issue
    I have been connecting successfully for weeks and all of a sudden one day it stopped working.
    Now Even if i try to match local versions with Pokemob , as a test, it fails as well.
    So seems like my local connecting is disabled?
    I can connect to the WiFi fine. But local never works
    Please help me
     
  15. AnalogMan

    AnalogMan ultraSuMoFramework Dev
    Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    2,915
    Country:
    United States
    Read the thread, it’s only two pages. Disable lan play sysmodule.
     
  16. raulioli8810

    raulioli8810 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    23
    Country:
    Australia
    I did that and it made no difference. Still cannot do any lan modes.....
     
  17. oiKazzoo

    oiKazzoo Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 27, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    France
    Can i play LAN on animal crossing with a legit switch, mine is banned btw
     
  18. hartleyshc

    hartleyshc GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    414
    Country:
    United States
    Yes. I play local with my daughter. Hers is legit, mine is a backup. Both devices on AC version 1.4.2.

    Just go to the airport like you're flying to another island or hosting and when they ask where, say local.

    Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
     
  19. oiKazzoo

    oiKazzoo Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 27, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    France
    yes i know it works in local, but i'm asking if when i'm at my home and her in her's we could play like "lan online" with my CFW switch and her OFW switch
     
  20. Deleted User

    Deleted User Newbie

    It does but I've never used it :lol:
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Crossing, Horizon, Animal