Does Acekard 2i work on the North American DSi?

Discussion in 'Acekard' started by MrPen99, Apr 6, 2009.

  1. MrPen99
    OP

    Newcomer MrPen99 Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    I have a North American DSi and I want to buy a Acekard 2i, but I want to know, does it works with the North American DSi? And my DSi wants me to update it, if I update it will the Acekard still work?

    Thanks
     
  2. erik419

    Newcomer erik419 Advanced Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    59
    Location:
    ohio
    Country:
    United States
    Yes and Yes to the update with 1.3U just got both my DSI and ACEKARD 2i and works fine, playing mario 64 ds now on it :}
     
  3. MrPen99
    OP

    Newcomer MrPen99 Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    Thanks [​IMG] What do you mean by "to the update with 1.3U"? What is 1.3U and how do you tell what firmware it is?
     
  4. Defiance

    Member Defiance oh my god.. it's full of trading cards...

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,504
    Location:
    Terminus
    Country:
    United States
    Is the Acekard2i the only flashcard to work on the DSi? Also, while I'm at it, can it play Youtube videos?

    Also, MrPen, if you go to the options it should tell you what firmware you're on...
     
  5. CheatingSoi

    Member CheatingSoi Graphic Designer

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,099
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    Out of the box, the DSi is on 1.2. When you update it takes you to 1.3. 1.2 and 1.3 are both working with the DSi. However, any updates after this might disable the AceKard and all of the other compatible carts
     
  6. Tomy Sakazaki

    Member Tomy Sakazaki GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Messages:
    594
    Country:
    Brazil
    There are DSTTi and EzFlashVi that works with DSi too. There are the R4i, but it's a clone of AceKard2i.
     
  7. issy12

    Member issy12 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    201
    Location:
    UK Birmingham
    Country:
    United Kingdom
    [​IMG] wow the firmware update thing for the dsi might be a bit dodgy, maybe that's the step they took forward against flashcarts. But flashcarts can update the firmware too [​IMG] [​IMG]
     

Share This Page