Do have to change the PSN eboots to a iso for the file to work?

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Dark, Mar 28, 2009.

  1. Dark
    OP

    Member Dark GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    856
    Country:
    United States
    I got socom from the psn a while ago and I want to play it again. Do i have to change the file from a eboot to a iso file for it to work on my psp?

    BTW is it me or is the site lagging?
     
  2. eric_4_life

    Member eric_4_life GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    206
    Country:
    Canada
    I have the same problem, so I imagine so, and yes, the site is lagging A LOT
     
  3. Dark
    OP

    Member Dark GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    856
    Country:
    United States
    How do i change the file to a iso?
     
  4. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    if you have the game as an eboot and you did BUY it of the PSN just d/l it off the PSP playstation store, off your D/L list
     
  5. Dark
    OP

    Member Dark GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    856
    Country:
    United States
    I have it saved on the playstation network but when i put it in my psp it said invaid copyrights. I payed for it before i modded the psp.
     
  6. m3rox

    Member m3rox GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    1,673
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    Maybe Sony's trying to punish cfw users?

    Seeing as you did pay for it, you could always download the ISO from somewhere. Not that I'm condoning that sort of thing, but as you said, you did pay for it.
     
  7. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    did you change your Flash1/2/3/4 or id keys in ANY way

    go to the Store and see if you can Re-download it that way
    or
    use the PS3 store or PC Store

    you need to be able to run the Eboot to convert to an ISO
     
  8. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    You flashed over the license when you installed cfw...you need to either re-download it again from the PSN or decrypt the game you already have using npdecryptor.
     
  9. Dark
    OP

    Member Dark GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    856
    Country:
    United States
    I don't get how to run it. When i download it the rar came with 3 files? Do I put it in the psp and start the game?
     
  10. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    you CANT D/L off the net, for free (as an eboot, DRM) you NEED to BUY and D/L it at the Playstation Store

    for it to work
     
  11. Dark
    OP

    Member Dark GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    856
    Country:
    United States
    I brough it. Read my first post. It doesn't work anymore cause i modded the psp. How do i run the npdecryptor?
     
  12. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    you may need to re-buy it
    go to the Store and re-get it

    npdecryptor needs you to be able to RUN the game
    or
    look for an ISO for it
     
  13. Dark
    OP

    Member Dark GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    856
    Country:
    United States
    Ok I'll just redownload the game.
     

Share This Page