DLC transfer question

Discussion in 'Xbox 360 - Games & Content' started by DarkCrudus, Dec 17, 2009.

Dec 17, 2009

DLC transfer question by DarkCrudus at 9:52 PM (884 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. DarkCrudus
    OP

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    So ive downloaded content on one box that ended up getting banned n if i were to transfer content from the banned box to the unbanned box, would you still be able to have the content on the banned box since it cant go online to update the licenses?
     
  2. the_joeba

    Member the_joeba GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 23, 2005
    Messages:
    153
    Location:
    Fargo, ND
    Country:
    United States
    The transfer process is done via the web(as you probably know). The new box gets the content from Live, and the old box will have no idea that the content was transfered.

    So yes, you can have the DLC on both boxes.
     
  3. driverzx

    Member driverzx GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    167
    Location:
    Rosmalen
    Country:
    Netherlands
    Or buy a transfer cable via DealExtreme, or phone M$, you get it for free.
     
  4. luisrodl

    Newcomer luisrodl Advanced Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    63
    Location:
    Puerto Rico
    Country:
    Puerto Rico
    But if you use the transfer kit, will the content of the banned hard drive appear normally on the new hard drive? Or will it appeared corrupted?
     
  5. DarkCrudus
    OP

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    i have two 120gb harddrives and 2 boxes, why would i want to just move my content when i can have it on both?
     
  6. driverzx

    Member driverzx GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    167
    Location:
    Rosmalen
    Country:
    Netherlands
    With the ones from DX, you can copy it to your PC, and then copy it to the next HDD.
     

Share This Page