DKR help!

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by MADKATZ99, Jan 28, 2007.

Jan 28, 2007

DKR help! by MADKATZ99 at 1:46 AM (852 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. MADKATZ99
    OP

    Member MADKATZ99 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    839
    Location:
    AUS
    Country:
    Australia
    Hey, so when I try to patch DKR, it comes out with a DSQ file of 0 bytes... How come? Am I using old software or what? The same thing happend with march of the minis. But other than that, its never done this before.
     
  2. fischju_original

    Banned fischju_original I used to be a jerk before i got banned

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    1,014
    Country:
    United States
     
  3. MADKATZ99
    OP

    Member MADKATZ99 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    839
    Location:
    AUS
    Country:
    Australia
    Thanks [​IMG]
     
  4. [M]artin

    Member [M]artin .

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    3,658
    Country:
    United States
    From what I've gathered, the only Supercard product it currently works on is the Supercard DS (One)... [​IMG]
     
  5. glowworm

    Newcomer glowworm Advanced Member

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    57
    Location:
    socal
    Country:
    United States
    well this stinks. does anyone think this problem will be resolved? [​IMG]
     
  6. [M]artin

    Member [M]artin .

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    3,658
    Country:
    United States
    All that us Supercard owners can do is wait for an update...
     

Share This Page