Displaying of threads messed up?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Tyson8earzz, Oct 11, 2006.

Oct 11, 2006
  1. Tyson8earzz
    OP

    Newcomer Tyson8earzz Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    How do i get an entire thread and all of its posts of everyone to appear as i am scrolling down? I only see the original posters starting thread, but all responses to their thread gets put to the bottom with links instead of the full thread response.

    How can i change this to display everyone's thread response to the full thing rather then a link at the bottom?
     
  2. lagman

    Former Staff lagman I wish I was green.

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    4,071
    Location:
    Me, To You
    Country:
    Mexico
    Sounds weird.
    On your settings you can choose the number of replys that you want to be show.

    My Controls--->Options--->Board Settings


    BTW, I thinks someone´s messing with your account, ´cause that´s a classic [​IMG]
     
  3. Tyson8earzz
    OP

    Newcomer Tyson8earzz Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    I think its odd myself. In order to even read your post in full, i have to click on the link thats displayed next to your username under my original post to even read all of it.

    I looked around under board settings and didnt see anything that i would need to change. Unless im not familliar with the wording used that needs to be changed. All responses are made into links under the OP original thread starter.. ive never seen this on any other forums i go to except this one lol


    Any other ideas?
     
  4. lagman

    Former Staff lagman I wish I was green.

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    4,071
    Location:
    Me, To You
    Country:
    Mexico
    Oh, maybe you are on the LOFI version of the web.
    Look at the bottom, it must say for you...[​IMG] HI-Fi Version [​IMG]

    Click it.

    I checked and get this:
    So, I don´t know what else can it be [​IMG] , let´s wait for someone who does. [​IMG]
     
  5. Tanas

    Member Tanas GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,258
    Country:
    United Kingdom
    You have the Forums set to Outline... to fix it, select Standard which is under New Topic...
     
  6. Tyson8earzz
    OP

    Newcomer Tyson8earzz Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    OK i think i solved this issue... I didnt realize there were other ways to display forum topics untill i started clicking around in the upper right corner of the screen. I had it set to outline rather then on standard.

    Im a dork.. thx for the help everyone lol
     
  7. ron555

    Member ron555 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 23, 2006
    Messages:
    394
    Country:
    Good god. What the hell is this? How do we fix this?
     
  8. ron555

    Member ron555 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 23, 2006
    Messages:
    394
    Country:
    I have the same problem. Happened out of nowhere. Thx guys
     
  9. lagman

    Former Staff lagman I wish I was green.

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    4,071
    Location:
    Me, To You
    Country:
    Mexico
    That didn´t work?
     

Share This Page