Hacking Different types of Supercard DS One

pepsibluehawk87

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 21, 2008
Messages
266
Trophies
0
Age
29
Location
Everywhere yet nowhere
Website
Visit site
XP
465
Country
United States
SCDS(ONE).jpg
Version 1.

SUPERCARD_DS.jpg
Version 2.

super_card_ds_one_for_DS_nds_ndsl_.jpg
Version 2.

sku_5097_1.jpg
Version 3.

SCDS1FrontCartLarge.png
Version 3.

bild007hu9.jpg
Version 3.


So the first four all have "teeth", and the fifth one doesn't. And it has a curve.

Version 1:
* No leaves
* 2 ds screens between supercard
* Black

Version 2:
* 2 leaves
* 2 ds screens between supercard
* Black (usually)

Version 3:
* 3 leaves
* 4 dots between supercard (usually)
* White
* DS or OS
* DS has "FOR NDS & NDSL". OS doesn't (usually)
* DS has "teeth" (usually). OS doesn't (usually)
* Some OS have a curve
 

Minox

Thanks for the fish
Former Staff
Joined
Aug 27, 2007
Messages
6,876
Trophies
1
XP
5,509
Country
Japan
Scds1 v2 never had any Sdhc-support, so if your pictures are right (which is not the case) then it shouldn't have the SDHC mark. The picture you claim is a Scds1 v2 is in fact also a Scds1 v3. Trust me, I have a Scds1 v2 myself and it doesn't look like your picture.

This is a Scds1 v2:

SUPERCARD_DS.jpg
 

nycazncarguy

Member
Newcomer
Joined
Feb 25, 2008
Messages
17
Trophies
0
XP
83
Country
United States
pepsibluehawk87 said:
* DS has "FOR NDS & NDSL". OS does not.
* DS has "teeth". OS does not.
* Some OS have a curve.

I have a question regarding the v3 ones.

I have the curvy one. I was holding my friend's for a day, and i noticed that his was the non-curvy one.
However, they both say "For NDS & NDSL" on that gray area, and they also both say DSone, not OS. Mine is the curvy one, and doesnt have teeth. My friend has the non-curvy one and has teeth. That already contradicts the three statements I quoted.

I'm confused...lol
 

Eon-Rider

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
1,021
Trophies
0
Age
28
Website
www.kablooza.co.cc
XP
222
Country
ben_not_benny said:
Wow there's a bunch of different V3's.
Indeed there are. Mine is exactly like the second image for v3 BUT mine is a Chinese OS (I bought mine when I went to China for the holidays). The "OS" is not green, but is yellow instead. I'm pretty sure it's legit but can anyone confirm?
 

Minox

Thanks for the fish
Former Staff
Joined
Aug 27, 2007
Messages
6,876
Trophies
1
XP
5,509
Country
Japan
Eon-Rider said:
ben_not_benny said:
Wow there's a bunch of different V3's.
Indeed there are. Mine is exactly like the second image for v3 BUT mine is a Chinese OS (I bought mine when I went to China for the holidays). The "OS" is not green, but is yellow instead. I'm pretty sure it's legit but can anyone confirm?
It's legit.
 

helpme

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 23, 2005
Messages
478
Trophies
0
Location
uk
Website
Visit site
XP
136
Country
its not fake the chinese versions are in yellow

20071018102905115hu8.jpg
yhuhujd1ol1.jpg


EDIT

MY Version 3 is different to them all in the first post it has the duel screen logo
hhh83ow6.jpg
 

ben_not_benny

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
174
Trophies
0
Location
Toronto, Canada
Website
google.com
XP
193
Country
Canada
helpme said:
its not fake the chinese versions are in yellow

20071018102905115hu8.jpg
yhuhujd1ol1.jpg


EDIT

MY Version 3 is different to them all in the first post it has the duel screen logo
hhh83ow6.jpg

Oh now I see why Chinese sellers identify SCDS-1 as 'English' and 'Chinese' versions. Thanks.
There's no other difference whatsoever, other than the color of the logo?
 

Minox

Thanks for the fish
Former Staff
Joined
Aug 27, 2007
Messages
6,876
Trophies
1
XP
5,509
Country
Japan
ben_not_benny said:
helpme said:
its not fake the chinese versions are in yellow

20071018102905115hu8.jpg
yhuhujd1ol1.jpg


EDIT

MY Version 3 is different to them all in the first post it has the duel screen logo
hhh83ow6.jpg

Oh now I see why Chinese sellers identify SCDS-1 as 'English' and 'Chinese' versions. Thanks.
There's no other difference whatsoever, other than the color of the logo?
You'll have to use the Chinese Scds1 OS, but it should have English as it's second choice of language.
 
General chit-chat
Help Users
    gudenau @ gudenau: Can you run OSX in qemu?