Did you brick your Wii with Paper Mario?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Warm Woolly Shee, Apr 12, 2007.

?

EU / JPN people: Did Paper Mario Brick your Wii?

  1. Yes

    0 vote(s)
    0.0%
  2. No

    0 vote(s)
    0.0%
  3. I own an English NTSC Wii, but feel the need to vote anyway!

    0 vote(s)
    0.0%
  4. What

    0 vote(s)
    0.0%
Apr 12, 2007
  1. Warm Woolly Shee
    OP

    Member Warm Woolly Shee GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    713
    Location:
    Butt City, FA rt
    Country:
    United States
    PAL / JPN Users Only.

    I want to see how much damage Mario caused the gbatemp community. I can only imagine what it did to the people in china who don't have internet access, and buy burned DVD's in the streets!


    IF YOU DON'T ALREADY KNOW, PAL / JPN / NON-ENGLISH USERS SHOULD NOT LET MARIO TOUCH YOUR WII! At least until we know exactly what to do. Thank you, brave souls who sacrificed your greatest possession so that others may learn and game on.


    If you voted NO, was it because you always keep your Wii up to date, or because you checked the forums first?
     


  2. iori-kyo-k

    Member iori-kyo-k GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    343
    Location:
    Band Of The Hawks
    Country:
    France
    Both.

    I kept my Wii up to date to make because of this blue light coming forth when an update is available, simple as child's play.

    And I checked the thread to see impressions and to make sure there's no special requirements to play this game (particular patch to apply, speed to burn on, does it even works, etc..).

    Looking the poors guys who broke their Wii, I've done a pretty good job of prevention [​IMG]
     
  3. Pikachu025

    Member Pikachu025 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    960
    Location:
    Austria
    Country:
    Austria
    Didn't brick my Wii. Was the newest version as of yesterday (2.1E from Everybody Votes-upgrade). SPM did a update when clicking on the Disc channel the first time I played it, but my Wii still works fine without any problems.

    From what I've gathered, it seems to be a problem with what firmware was installed before the SPM-update - 2.1E from Everybody Votes doesn't brick (and newer as of today, probably), any older version does. Not sure though.

    EDIT: Just read this suggestion in another topic: My Wii was set to German when I did the update. Not sure if that matters, though.
     
  4. Orc

    Member Orc ‎(ღ˘⌣˘ღ)

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    1,963
    Country:
    Hong Kong
    Mine was 2.0J, didn't brick. Just updated awhile ago to 2.2J just to see what the fuzz was with the new browser, it's my first time to see the Everybody Votes thing now too lol...
     
  5. iori-kyo-k

    Member iori-kyo-k GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    343
    Location:
    Band Of The Hawks
    Country:
    France
    I don't think the langage of your Wii changes anything during this update. Mine was set to French and run smoothly.

    Updated in the Wii Disc Channel, rebooted, and could play SPM without any problems on my PAL Wii.
     
  6. lobs123

    Newcomer lobs123 Newbie

    Joined:
    Apr 11, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United Kingdom
    Am i the only idiot that bricked his Wii!?!
    Didn't realise i could feel worse about myself, but now i do!!!
     
  7. iori-kyo-k

    Member iori-kyo-k GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    343
    Location:
    Band Of The Hawks
    Country:
    France
    So you're the one who voted "Yes".

    "Condoleances".
     
  8. Teun

    Member Teun GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    394
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    I want to vote for "I haven't tried it yet."
     
  9. lobs123

    Newcomer lobs123 Newbie

    Joined:
    Apr 11, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United Kingdom
    O'h yes i's me!
    Just for fun, try and guess how bad i feel right now...
     
  10. iori-kyo-k

    Member iori-kyo-k GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    343
    Location:
    Band Of The Hawks
    Country:
    France
    Errrr.

    Willing to cut your veins ? Or to pull a knife down your throat ?

    EDIT = You're not the only one, another member voted "Yes" ! Cheers !
     
  11. ratx

    Member ratx Member

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Messages:
    34
    Country:
    United Kingdom
    Or buy a PS3
     
  12. iori-kyo-k

    Member iori-kyo-k GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    343
    Location:
    Band Of The Hawks
    Country:
    France
    Ouch.

    THAT must be a burden.
     
  13. dsbomb

    Member dsbomb GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    487
    Location:
    Illinois, USA
    Country:
    United States
    You can repurchase almost 3 wiis for the price of a PS3...
     
  14. Warm Woolly Shee
    OP

    Member Warm Woolly Shee GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    713
    Location:
    Butt City, FA rt
    Country:
    United States
    Unless you use ebay, where they're about the same price [​IMG]
     
  15. zegodzila

    Newcomer zegodzila Newbie

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    1
    Country:
    France
    bricked too,
    hope they find a way to flash the firmware back.

    *pray*
     
  16. Fat D

    Member Fat D GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    1,117
    Country:
    Germany
    I read of these stories, and I was glad I had 2.1E. This morning, I updated to 2.2 and inserted SPM for the first time. I was shocked when the update bar didn't stop after the first few pixels, and I was nearly screaming "Oh NOOOOOOOO", but then everything went well [​IMG].
     
  17. ganons

    Member ganons GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    1,944
    Country:
    United Kingdom
    so after 2.2 update you have to run spm update?
     
  18. _Mazza_

    Member _Mazza_ GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Messages:
    279
    Country:
    United Kingdom
    Yes you still have to run the update if playing for the first time after upgrading to 2.2E, I did and everything went okay. [​IMG]
     
  19. Redsquirrel

    Member Redsquirrel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    615
    Country:
    United Kingdom
    updated to 2.2E and didnt download browser, and SPM worked fine.
     
  20. laurenz

    Member laurenz GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Messages:
    322
    Country:
    Netherlands
    I was always affraid of updating my Wii because it might detect my WiiKey, but one week before SPM came out i got enough of it and i decided to update the Wii anyway. Because i knew that games would contain updates anyway and eventually my Wii would get updated.
    When SPM came out i downloaded it immediatly without knowing that it could have bricked your Wii.
    I guess i got off pretty lucky.
     

Share This Page