Homebrew Desperate!! Need help on installing nsp's.

Zay475

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 6, 2018
Messages
135
Trophies
0
Age
46
XP
337
Country
United Kingdom
Hi there,

Today I modded my switch using the NH guide and everything appeared to work fine, however whenever I use Goldleaf or Awooinstaller to try and install my NSP's I get an error alluding to cfw being too low or a problem with missing sigpatches. I have used Daybreak to upgrade the CFW to 12.1.0jAms m.19.5JE so as far as I can tell that is the current firmware.

With regards to sigpatches, I have tried launching the system with Hekate and Fusee Primary and have used the current Atmosphere sigpatches but I have had no luck. Does anyone know what the problemmight be?

Any help would be greatly appreciated, many thanks!
 

Zay475

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 6, 2018
Messages
135
Trophies
0
Age
46
XP
337
Country
United Kingdom
Patches are based on bootloader you use, if you use fusee primary use fusee patches, if you use hekate/fss0 use hekate patches

https://github.com/ITotalJustice/patches/releases/tag/12.1.0-0.19.5
Hi there, i have tried both from that link with the corresponding bootloader and neither works. Am I just fropping the atmosphere folder into the existing one and replacing the files? That's what I've done and Goldleaf just comes up with the same message time and again, one game I try to install just says view hex and the other that my firmwar may be wrong or I have the incorrect sigpatches. It's very confusing lol!
 

Hayato213

( -_・) ︻デ═一' * (/❛o❛)/
Member
Joined
Dec 26, 2015
Messages
10,924
Trophies
1
Location
Vector Industry
XP
5,985
Country
United States
Hi there, i have tried both from that link with the corresponding bootloader and neither works. Am I just fropping the atmosphere folder into the existing one and replacing the files? That's what I've done and Goldleaf just comes up with the same message time and again, one game I try to install just says view hex and the other that my firmwar may be wrong or I have the incorrect sigpatches. It's very confusing lol!

You have to make sure folder structure are correct, check the zip file folder structure follow that.
 

Zay475

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 6, 2018
Messages
135
Trophies
0
Age
46
XP
337
Country
United Kingdom
You have to make sure folder structure are correct, check the zip file folder structure follow that.

I just don't get it, I managed to install a mario kart update without the error and that is now sitting on my home screen, but I cant install the main game, I have used nsp splitty. i also get the exact same problem with Mario Super Golf! So confusing!!

--------------------- MERGED ---------------------------



Do i need to wipe my card etc and start again with this? Where would I put the files etc?
 

ElkinGuns

Active Member
Newcomer
Joined
Jul 24, 2020
Messages
33
Trophies
0
Age
31
XP
275
Country
United States
Do i need to wipe my card etc and start again with this? Where would I put the files etc?[/QUOTE]

you don't need to wipe your SD, just replace.

i gonna create a link with my SD folder to publish here
 

Zay475

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 6, 2018
Messages
135
Trophies
0
Age
46
XP
337
Country
United Kingdom
Do i need to wipe my card etc and start again with this? Where would I put the files etc?

you don't need to wipe your SD, just replace.

i gonna create a link with my SD folder to publish here[/QUOTE]
Thanks man, much appreciated.
 

Zay475

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 6, 2018
Messages
135
Trophies
0
Age
46
XP
337
Country
United Kingdom
Do I just replace whats there on my card? any need to delete anything? what bootloader do I start it up with, hekate? Sorry for the questions lol
replace all[/QUOTE]

I've booted up with hekate, which launch option should I choose? Fusee atmosphere or CFW emummc?
 
Last edited by Zay475,

Zay475

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 6, 2018
Messages
135
Trophies
0
Age
46
XP
337
Country
United Kingdom
I've booted up with hekate, which launch option should I choose? Fusee atmosphere or CFW emummc?


i use fusee atmosphere, launched from hekate[/QUOTE]

--------------------- MERGED ---------------------------

i use fusee atmosphere, launched from hekate
[/QUOTE]


Does this not risk a ban? I don't want to play online or anything, just have internet access
 

rmorris003

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
180
Trophies
0
XP
1,115
Country
Canada
Use tinfoil to install and make sure to have correct sig patches for the bootloader that you are using. Do some reading around and you will figure it out.
 

Zay475

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 6, 2018
Messages
135
Trophies
0
Age
46
XP
337
Country
United Kingdom
--------------------- MERGED ---------------------------


Does this not risk a ban? I don't want to play online or anything, just have internet access[/QUOTE]


i change the serial of my nintendo with Incognito_RCM

--------------------- MERGED ---------------------------




Does this not risk a ban? I don't want to play online or anything, just have internet access[/QUOTE]


i change the serial of my nintendo with Incognito_RCM, you should play without internet[/QUOTE]

--------------------- MERGED ---------------------------

solved the problem with your games ?[/QUOTE]


Not yet, I partitioned the sdcard when I followed the guide and I'm just trying to figure out where, how to install incognito rcm so I can launch. I did try tinfoil using the CFWemummc launch option before but nothing happened. just dont want to get banned launching fusee atmosphere as soon as I start up.
 
General chit-chat
Help Users
    AncientBoi @ AncientBoi: [grabs my official Star Trek Disruptor] come in