1. TunaKetchup

    TunaKetchup GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2018
    Messages:
    420
    Country:
    Vietnam
    I tried it myself just as a test to see

    and yeah it worked

    [​IMG]
     
    Last edited: Jun 17, 2018
  2. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    10,843
    Country:
    United States
    I like how your username is ANIME
     
  3. TunaKetchup

    TunaKetchup GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2018
    Messages:
    420
    Country:
    Vietnam
    Well that was actually his username

    But thanks
     
  4. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    10,843
    Country:
    United States
    Whoops, you're right. Didn't realize you just cropped a picture of his screencap.
     
  5. kuki89

    kuki89 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 18, 2016
    Messages:
    6
    Country:
    Gambia, The
    Can you give me a tip on how to google them? I tried it with Switch Master Keys Hactool, but i‘m not finding anything.
     
  6. TunaKetchup

    TunaKetchup GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2018
    Messages:
    420
    Country:
    Vietnam
    Add "list"
     
  7. Zyvyn

    Zyvyn GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Aug 9, 2017
    Messages:
    1,807
    Country:
    United States
    you cant find them online you have to get them off your own switch https://gbatemp.net/threads/how-to-get-switch-keys-for-hactool-xci-decrypting.506978/

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    https://gbatemp.net/threads/how-to-get-switch-keys-for-hactool-xci-decrypting.506978/ just decrypt your own keys
     
  8. BonneNouvelle

    BonneNouvelle Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 27, 2017
    Messages:
    20
    Country:
    France
    explain how you did, on my first computer it works but on my laptop i've same issue, can't understand why ??!
     
  9. dapharsyde

    dapharsyde Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 20, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    how did you fix it? i think i'm having the same issue - other games work ok, but not this one. i got an "invalid XCI partition" error when I ran hactool.exe by itself.
     
  10. Awstoned

    Awstoned Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 14, 2018
    Messages:
    97
    Country:
    United States
    did you fix it I had the same problem
    you have to make sure you show file extension in your folder options then change your file to keys.ini
     
  11. Awstoned

    Awstoned Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 14, 2018
    Messages:
    97
    Country:
    United States
    did you fix it I had the same problem
    you have to make sure you show file extension in your folder options then change your file to keys.ini

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    did you fix it I had the same problem
    you have to make sure you show file extension in your folder options then change your file to keys.in
    you have to show file extensions in your folder options
    then cahnge to keys.ini
     
  12. Ty_

    Ty_ GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 22, 2018
    Messages:
    367
    Country:
    United Kingdom
    My guess is its missing a master key higher than 04

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Yeah it was a problem with the ini file, fixed it yesterday
     
  13. SexiestManAlive

    SexiestManAlive The key that lights the dark
    Member

    Joined:
    Apr 18, 2016
    Messages:
    363
    Country:
    United States
    I changed it but it still didnt work, funny thing is, its not working on my laptop, but it works on my desktop, so i dont know what i have to change on the laptop to get it to work.
     
  14. dave11674

    dave11674 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    39
    Country:
    hi
    is the title.npdm supposed to end up like this mate ??

    looks a little bare if you ask me heheh

    dave
     

    Attached Files:

  15. RosaliinaDaHacker64

    RosaliinaDaHacker64 3DS hacker.
    Member

    Joined:
    Oct 7, 2015
    Messages:
    670
    Country:
    Ireland
    nvm, I got it lol

    I am getting a dll error.

    [​IMG]
     
    Last edited: Jun 20, 2018
  16. mcmrc1

    mcmrc1 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 11, 2018
    Messages:
    49
    Country:
    Germany
    There are 3 files on the most hactool .rar files called - libmbedcrypto.dll -> libmbedtls.dll and -> libmbedx509.dll :) these must also placed in the hactook folder.
     

    Attached Files:

    RosaliinaDaHacker64 likes this.
  17. david watters

    david watters Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 18, 2013
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    anyone able to get mario kart 8 booted?
     
  18. Mario497

    Mario497 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 20, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    I have my keys and everything (I've set all of it up) but when I tried to full extract my splatoon 2 xci it worked (I got all the games files) but when I did the same thing for Mario Odyssey it said something like Sector 0 error something like that. And just gave me a bunch of folders with no files.
     
  19. JJTapia19

    JJTapia19 I fight for my friends.
    Member

    Joined:
    May 31, 2015
    Messages:
    2,172
    Country:
    Puerto Rico
    Does somebody know how to decrypt a .nsp file to get it's Romfs? Thanks in advance.
     
    Ty_ likes this.
  20. VashTS

    VashTS Beat it, son
    Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,137
    Country:
    United States
    anyone have any luck with Mario Tennis Aces? seems to fail every time though other games work just fine. tried just hactool and that seems to be the problem
     
  21. a7mag3ddon

    a7mag3ddon GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    147
    Country:

    Use XCI Explorer to extract the largest .nca file first then extract everything before finally patching titleID

    hactool.exe -k keys.ini --romfs="[GAMEFolder]\romfs.bin" --exefsdir="[GAMEfolder]\exefs" "[name of your file].nca"

    Obvisouly change [Gamefolder] and [Name of your file] to what you have :-P
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Atmosphere, FSRedirect, Decrypt