Dead and Furious SC slot(one)

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by drjustice, Jan 15, 2007.

Jan 15, 2007
  1. drjustice
    OP

    Newcomer drjustice Newbie

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    4
    Country:
    Has anyone got this game working with the SCDS1. Game runs just fine it just doesn't save, every time i resume a game it starts from the beginning.
     
  2. 5uck3rpunch

    Member 5uck3rpunch Surf Monster!

    Joined:
    Feb 20, 2004
    Messages:
    679
    Location:
    Texas - USA
    Country:
    United States
    I have the same issue & so does a friend. Maybe try patching it & then add it to the DSOne? I can't try it because I'm still at work.
     
  3. drjustice
    OP

    Newcomer drjustice Newbie

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    4
    Country:
    I just tried patching it, the game just white screens if i do that. [​IMG]
     
  4. p_mantis

    Newcomer p_mantis Member

    Joined:
    Jul 22, 2003
    Messages:
    49
    Location:
    Nuclear Building B1 Floor
    Country:
    Indonesia
    try changing the save file to 4.0k
     
  5. drjustice
    OP

    Newcomer drjustice Newbie

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    4
    Country:

    Your a star!

    Cheers [​IMG]
     

Share This Page