de blob 2 problems

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Pete666, Feb 26, 2011.

Feb 26, 2011

de blob 2 problems by Pete666 at 11:52 PM (2,558 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Pete666
    OP

    Member Pete666 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    228
    Country:
    Canada
    Hi!

    I'm trying playing de Blob 2 (PAL) on wiiflow on my NTSC wii

    How can I make it work??? I'm trying foring pal 50 or 60 and doesn't work..

    which ios to use for this game?

    Thanx a lot

    Sorry for my bad english!
     
  2. Guild McCommunist

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    Works fine on USB Loader GX, cIOS 222 (rev5 I do believe). Got past the first world without a problem.
     
  3. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    you need to force NTSC, not PAL, pal....
     
  4. Pete666
    OP

    Member Pete666 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    228
    Country:
    Canada
    try it and doesn't work..

    blank screen with sound!

    will do more tests tonight and get you back
     
  5. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    it my be one of those PAL games that gives problems, just DL the NTSC version.
     

Share This Page