Darkcorp problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by JN_big3, Oct 3, 2011.

Oct 3, 2011

Darkcorp problem by JN_big3 at 12:12 PM (444 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. JN_big3
    OP

    Member JN_big3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 1, 2011
    Messages:
    223
    Country:
    Philippines
    Hi guys,
    Before my Wii got bricked. I was trying to install Darkcorp 1.1 for it. In the options, I select normal installation. I followed HMN's Tutorials. When it is in 97% It boots to the system menu. What happened?? I'm tring to re-mod my Wii using ModMii once it is fixed. Because in ModMii it says like If you installed Darkcorp. My last question is, Is it still considered that Darkcorp installed w/o the installation finished like what happened to me?
     
  2. diddy81

    Member diddy81 Wii Theme Team

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    742
    Country:
    United Kingdom
    as i remember it returning to the system menu means it finished installing
     
  3. mauifrog

    Member mauifrog DA KINE WiiHacker

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,585
    Country:
    United States
    It probably installed fine, you can run a syscheck to confirm.
     

Share This Page