dark alex 3,03 oec released

Discussion in 'PSP - Hacking & Homebrew' started by thegame07, Jan 26, 2007.

Jan 26, 2007

dark alex 3,03 oec released by thegame07 at 10:40 AM (1,726 Views / 0 Likes) 17 replies

  1. thegame07
    OP

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    im chARGING MY PSP JUST NOW TO UPGRADE:d
     
  2. thegame07
    OP

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    just to let everyone know it works perfect. theres always a new auto pop .
     
  3. adgloride

    Member adgloride Its A Wii Wario

    Joined:
    Apr 2, 2003
    Messages:
    2,261
    Country:
    United Kingdom
    You do need to do a full update for this [​IMG] If you have the DATA.DXAR handy from the 3.03 update you do not need to recreate it. I like the new feature that lets you delete the files from the memory stick. It was very handy for getting rid of the firmware update files without having to put the stick back in my memory card reader.
     
  4. Shinji

    Member Shinji ҉҉ ҉҉

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,374
    Location:
    City of Delusion
    Country:
    United States
    I did it just for the ~3 second boot speed increase.
    o_o
     
  5. tama_mog

    Member tama_mog Kupo

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    I'll do it when I'm bored, some nice extras but nothing too significant other than possibiility of writing to flash via USB.
     
  6. thegame07
    OP

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    i wonder if it fixes the ps1 games that crash before need to try.
     
  7. tama_mog

    Member tama_mog Kupo

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    the general consensus is no it doesn't.
     
  8. kernelPANIC

    Member kernelPANIC GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 20, 2005
    Messages:
    423
    Location:
    Madrid
    Country:
    Spain
    I have 3.02 OE-B.
    Would I be able to update to 3.03 OE-C without going through 3.02 OC-C and 3.03 OE-B, etc.?
     
  9. T-hug

    Chief Editor T-hug Always like this.

    pip
    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    8,602
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    No, you need 3.03oeb at least I think.
     
  10. tama_mog

    Member tama_mog Kupo

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    No, it's a full install. You can go from 1.5 even if you want to. The change is too significant in the bootstrap to be a simple update like OE-A' and OE-B for 3.03.
     
  11. thegame07
    OP

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    i updated from oea so its fine
     
  12. Pøîñtßlåñk

    Newcomer Pøîñtßlåñk Newbie

    Joined:
    Jan 25, 2007
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I updated works nice. [​IMG]
     
  13. Opium

    Former Staff Opium PogoShell it to me ™

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    8,185
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    I'm running it too. Very nice [​IMG] Thank you to Dark Alex for unlocking the PSP's potential instead of Sony!
     
  14. mcsquared

    Member mcsquared GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Messages:
    226
    Country:
    United Kingdom
    im running 1.5, is it worth me changing to the new FW? heard good & bad things and a possibility of bricking going on, not played with my psp for AGES but looking to use it with holidays coming up
     
  15. TheStump

    Member TheStump Got Wood?

    Joined:
    May 8, 2006
    Messages:
    796
    Country:
    Australia
    i have very little knowledge on the PSP firmware but say if you got the latest official sony firmware, could you then change that firware to this hack one?
     
  16. thegame07
    OP

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    do it. you can run psp isos and csos from the main menu. plus ps1 games. anyway you can go back to 1.5 very easyly. no you cant do it from sonys latest firmware. if anybody wants any information or help pm me.
     
  17. ridgecity

    Member ridgecity GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    759
    Country:
    Mexico
    No. You only can upgrade to tihs by going back to firmware 1.50 where hacks would run without problems. But A couple days ago, the official sony firmwares have been defeated to downgrade to 1.50 and then get this.
     
  18. AshuraZro

    Member AshuraZro Belongs in a museum.

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    2,409
    Location:
    Stoney Creek, ON
    Country:
    Canada
    Well, you don't need to bother with any firmware emulation so no devhook needed. You can play PS1 backups. And then all the functionality of 3.03, minus Korean font and Location Free. Your choice.

    The "bricking" possibility is always there when writing to flash. But that's if your stupid enough to shutdown the system while flashing, remove the battery or bypass battery warning/ac adapter warning. Outside of that, the chances are minuscule and would be considered a freak accident at that point.
     

Share This Page