Dang it my bother got on my dsi

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by steve007, May 12, 2011.

May 12, 2011
  1. steve007
    OP

    Member steve007 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    425
    Location:
    Nottingham
    Country:
    United States
    Is there a updated patch or update to make it still work yes no ?
     
  2. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
  3. yuyuyup

    Member yuyuyup GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Apr 30, 2006
    Messages:
    3,301
    Location:
    USA MTN timezone
    Country:
    United States
    You should steal something of value and tell him he'll get it back when ak2i works again
     
  4. Marlonguppy

    Member Marlonguppy GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    181
    Location:
                                  
    Country:
    Netherlands
    I think if the AK team releases a patch, you can update with a older DS.
     

Share This Page