Cyclowiz Upgrade Newsthread

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Nipi, Mar 13, 2007.

Mar 13, 2007

Cyclowiz Upgrade Newsthread by Nipi at 5:44 PM (2,131 Views / 0 Likes) 21 replies

  1. Nipi
    OP

    Newcomer Nipi Advanced Member

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    62
    Country:
    Netherlands
    The purpose of this is thread is to index the new postings Team Cyclops posts about their upcoming updates.
    Please don't start flaming on the Cyclowiz and don't start praising your Wiikey or Wiinja, or anything else. This thread is only for information purpose.

    03/13/2007

    We were asked if the chip disable wire going to the Reset button is needed to upgrade. No, it's not needed! Some people are also wondering what kind of tests we are performing. Here is a picture of a part of our testbench. It's a time consuming task, we're making sure everything runs smoothly on a lot of different drives, consoles and chips so that everything will fine on each and every user setup. It also helps us find bugs, a couple were already fixed since last post [​IMG] Stay tuned...
     


  2. rkenshin

    Member rkenshin GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 2, 2005
    Messages:
    448
    Country:
    United States
    Well they have to be super careful because the chip has no flash recovery..
     
  3. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    Hopefully it will be out soon, Not needed too much but still it'd be cool to be able to play rayman again as i traded it in and realised after it doesnt work.
     
  4. lookout

    Member lookout GBAtemp Board Room

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    1,619
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United Kingdom
    It seen they really pushing thier self to get this right.

    [​IMG]
    I look like they bricked those wii by trying to update [​IMG]






    Anyway I haven't hear any words from wiikey about SD Backup feature?
    they mention about release it during the coming week and an wiikey upgrade.
     
  5. asher

    Member asher ^ Liar

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    438
    Country:
    Mexico
    i have rayman and it works like a charm with cyclowiz not even a Disc error.
    i wonder if thats because mine its NTSC and yours PAL
     
  6. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    Yeh theres 3 PAL problem games for the cyclowiz, COD3, Rayman and Marvel: UA i believe.
     
  7. crumpster

    Newcomer crumpster Advanced Member

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    89
    Country:
    COD3 NTSC doesn't work at all. Tony hawk/WW has stuttering issues on NTSC.
     
  8. brpn

    Newcomer brpn Advanced Member

    Joined:
    Jan 20, 2007
    Messages:
    60
    Country:
    United States
    of course everyone forgets about sponge bob and open season ntsc do not work
     
  9. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
    "We'll keep you updated daily until it's released. We hope this clarifies the situation. "

    its not that they lied again but... hm... they lied again.

    mars77
     
  10. DeVS

    Newcomer DeVS Advanced Member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    94
    Location:
    teXas
    Country:
    United States
    Well they said they released it to "beta testers" and that the beta testers can leak it if Cyclowiz doesn't release it soon. That comment struck me ass odd and here is what im guessing will happen. If it's true what people say and this thing is a 50/50 chance of working or not and Cyclowiz cant fix it (cause that chip isn't made to be "upgraded" like this) then they will never release it officially but instead release under the guise of a "beta tester" that way they wont be responsible for it bricking your chip rendering it useless. Just my thoughts.
     
  11. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    Well at least they have a semi working update. If it comes down to using the leaked version i'll take the risk because i want a wiikey, so if it works, fine i'll keep my cyclowiz n if it renders it useless then i'll go ahead n buy the wiikey. i dont have anything to lose by testing this upgrade
     
  12. CynicalShitMan

    Member CynicalShitMan GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    200
    Country:
    Call of Duty 3 NTSC works fine for me. Media?
     
  13. modmanwii

    Member modmanwii GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    209
    Country:
    United States
    if they were smart, theyd make a deal w wiikey..

    release a "update" that fries your chip, then get a kickback from wiikey for all the orders theyll be recieving [​IMG]

    nothing would suprise me from these clowns
     
  14. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    well by saturday we'll know, whackawookie said he'll be releasing the alpha update saturday.
     
  15. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
    i smell something very fishy.

    wheres that damn update?

    mars77
     
  16. xMichael

    Newcomer xMichael Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Messages:
    23
    Country:
    Brazil
    the waiting is saaaaad
     
  17. davym

    Newcomer davym Member

    Joined:
    Mar 1, 2007
    Messages:
    30
    Country:
    Belgium
    Let's hope it will be released today.

    whackawookie :
     
  18. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    So tomorrow we'll know whats going on.
     
  19. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
    sounds to me like no final no alpha at any time.
    i will de-solder that piece of crap right now, maybe 10 minutes after that there will be an update, i dont care anymore.

    mars77
     
  20. xiaNaix

    Member xiaNaix GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 14, 2002
    Messages:
    357
    Location:
    Detroit, MI
    Country:
    United States
    Get ready for the flood posts from users who fried their chip and/or console if this update is released. [​IMG]
     

Share This Page