Cyclowiz Update 3.0 released!

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by shaunj66, Mar 19, 2007.

Mar 19, 2007
  1. shaunj66
    OP

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom







    Cyclowiz Update 3.0 released!

    Out now...








    [​IMG]
    Team Cyclops have finally released the long awaited upgrade for their Cyclowiz Wii modchip. Here's what the new version 3.0 brings:
    Apparently the team didn't have time to complete D2B chipset compatibility testing, but state that a D2B compatible upgrade will be released shortly.

    You can download your corresponding update below:

    [​IMG] Download Cyclowiz update 3.0:
     


  2. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    Good to see they've finally got an on par modchip now. The update worked fine here with a push switch.
     
  3. shadowboy

    Member shadowboy :D

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    1,347
    Country:
    United States
    [​IMG] So, (in their time) did they make the day limit? Or not?
    Anyway, I guess that is cool that they finally updated, just wish they wouldn't wait till last minute.
     
  4. Nipi

    Newcomer Nipi Advanced Member

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    62
    Country:
    Netherlands
    Better late then never.

    I just had my chip updated, and it works perfect.
     
  5. fsimonp

    Member fsimonp GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    146
    Country:
    Germany
    anyone tested pokemon battle revolution so far?
     
  6. Arif

    Member Arif GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 12, 2006
    Messages:
    124
    Country:
    Netherlands
    [​IMG]
     
  7. Kaphis

    Member Kaphis GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    271
    Location:
    Richmond
    Country:
    Canada
    please someone check the naruto games, both gamecube and wii
     
  8. Tomobobo

    Member Tomobobo Champion.

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    985
    Country:
    United States
    Hahahahhahahahahaha.
     
  9. Louse76

    Member Louse76 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    640
    Location:
    Deltona, FL USA
    Country:
    United States
    I thought it was found that the Cyclowiz wasn't actually upgradable?

    Or is it that v2 is upgradable and v1 is not?
     
  10. elomaniak

    Member elomaniak GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    185
    Country:
    Poland
    v1 is upgradeble
    is upgraded mine and it is a v1
     
  11. m|kk|

    Member m|kk| GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 2, 2006
    Messages:
    169
    Location:
    Peoria, AZ
    Country:
    United States
    I second that - someone please test Naruto and report back!! [​IMG]
     
  12. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
    haha, no time to complete tests for d2b.
    means "we couldnt get it to work on d2b and we most likely wont"

    mars77
     
  13. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
    ok i updated my chip and made a few tests, i started with cube games.
    all games are unpatched clean backups, working fine on real cube, on good media (tdk or verbatim).

    super mario sunshine (PAL, NTSC): (b)efore update: DRE (a)fter update: DRE
    f-zero gx (NTSC): (b) missing gfx in menus (a) missing gfx in menus
    geist (NTSC): (b) DRE (a) hangs at the loading screen forever
    wave race blue storm (NTSC): (b) DRE (a) messed up GFX and sound
    luigis mansion (NTSC): see wave race. maybe ill take a screenshot later.

    i must say im a PAL wii owner, but many others game runs fine with the wiinja boot disc auto settings (a button)
    all NTSC games i tried above dont need boot disc anymore.
    using bootdisc and manually booting in ntsc mode (y button) seems to solve the problems for wave race, luigi and geist.

    onto the wii games

    wario ware (PAL): (b) movies choppy (a) fine
    spongebob (PAL): (b) DRE (a) fine
    cars (PAL): (b) DRE (a) fine
    ice age 2 (PAL): (b) DRE (or didnt test;)) (a) DRE - bad release?


    mars77


    edit: dvd-rw doesnt work
     
  14. bobrules

    Member bobrules GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    1,942
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    excellent update, is this better than the wiikey now?
     
  15. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    Mario sunshine PAL works fine here after the update using GCOS selfboot multi-game disk.
     
  16. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
    and without the bootdisc it gives DRE ?

    mars77
     
  17. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    Its on a multi-disc game, Before the update putting it on a DVD by itself and with or without GCOS it would get to the menu Screen then give me a DRE. Try sticking it on a multi-game dvd. Donkey Konga 2 also had this problem but i havent tried it yet.
     
  18. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
    see if ice age 2 wiierd release works for you

    mars
     
  19. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    I will but it'll take me a while to grab the file cos im not wasting my ratio on it [​IMG] I'll post my results tomorrow. Not many tests i done but some import GC games work fine without GCOS and with less stuttering in THDJ. Everything seems to be good with the chip now.
     
  20. imgod22222

    Member imgod22222 GBAtemp's Original No-faced Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    1,555
    Country:
    United States
    * Multi-purpose LED
    -----------What is that, really? OMG it turns off..... AND ON!
    * Very easy to install
    -----------So what, now they've released a new one? Or are they implying that opening your wii and soldering is "very easy." After seeing GBAtemp's official review of FANTASTIC NOODLES... not everything is as easy as once thought.

    Now i'm done making fun of their feature list. And no, im not any type of modchip fanboy.
     

Share This Page